Γιώργος Ζαχαριάδης

Ομάδα του Πρίγιοβιτς, πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για τον ΠΑΟΚ του Πρίγιοβιτς και του Πασχαλάκη, το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό.

Και τι να πει στον Πρίγιοβιτς ο Ιβάν; Ότι άμα καταλήξει στη Αλ Ιντιχάντ θα τον ξεχάσει ο κόσμος; Ότι θα του δώσει ένα εκατομμύριο παραπάνω για να τον κρατήσει στη Θεσσαλονίκη, αλλά, είναι και πάλι λίγα αφού τα πέντε αραβικά εκατομμύρια είναι τελικά τα διπλάσια; Ότι αν θα κάνει υπομονή ένα ακόμη χρόνο θα πάρει ακόμη περισσότερα χρήματα; Και ποιος μπορεί να είναι βέβαιος ότι ο Πρίγιοβιτς θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και θα ανεβαίνει τι κασέ του; Κανείς.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Ο Σέρβος έπιασε το «πικ» του και είναι η ευκαιρία της ζωής του να βγάλει πολλά χρήματα. Πόσες τέτοιες ευκαιρίες θα του δοθούν τώρα που πλησιάζει τα 30; Είναι απόφαση ζωής και είναι πολύ… εύκολη όταν τα εκατομμύρια είναι τόσα πολλά και θα γίνουν περισσότερα όσο σκοράρει και εισπράττει 25 χιλιάρικα στο γκολ.

Αφήστε που υπάρχουν και τυχερά, υπάρχουν διαφημίσεις, υπάρχει ένας μηχανισμός που ευνοεί τα εισαγόμενα ποδοσφαιρικά αστέρια και τελικά εισπράττουν πολλά παραπάνω από αυτά που προβλέπονται στο συμβόλαιό τους.

Το θέμα δεν είναι πόσα θα εισπράξει ο Πρίγιοβις και αν είναι τελικά πολλά ή λίγα για να αφήσει τον ΠΑΟΚ και να ακολουθήσει διαφορετική κατεύθυνση.

Το θέμα είναι ότι υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που διαμορφώνει τις ισορροπίες στο ελληνικό πρωτάθλημα και αποχωρεί από την ομάδα-φαβορί για τον τίτλο.

Διότι, ο Πρίγιοβιτς είναι σε πρώτη φάση, ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό κι όποιον άλλο υπάρχει κάτω από τον ΠΑΟΚ στη βαθμολογία.
Ειδικά ο φετινός ΠΑΟΚ, βρίσκει λύσεις από τον σκόρερ Πρίγιοβιτς και τον εξαιρετικό Πασχαλάκη. Ο ένας βάζει, ο άλλος βγάζει…

Φεύγει αυτός που βάζει, τι γίνεται;

Ο Ακπόμ έγινε ξαφνικά ο σούπερ παίκτης, από όσα ακούω τελευταία. Και αναρωτιέμαι γιατί αυτό τον παικταρά δεν τον έβαζε ο Λουτσέσκου; Μόνο επειδή είχε τον Πρίγιοβιτς;

Μα αφού προτιμούσε τον Καρέλη;

Ας είμαστε σοβαροί; Ο ΠΑΟΚ, αν δεν καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς με άλλο παίκτη, που θα κάνει τα… μισά από αυτά που κατάφερνε ο Σέρβος φορ, μάλλον θα πρέπει να θυμηθεί τις περσινές του καλές μέρες και να αποδώσει επιτέλους καλύτερο ποδόσφαιρο για να κλειδώσει το πρωτάθλημα όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ειδάλλως, μην αποκλείεται να γίνει ντέρμπι, να αναθαρρήσει ο Ολυμπιακός και να του ανοίξει η όρεξη για τίτλο.

Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται και ότι βρήκε και φέτος έναν τρόπο να κάνει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μια ξεχωριστή περιπέτεια.

Πάντως, ακόμη κι αν διαμορφώνονται συνθήκες που ενισχύουν τον αντίπαλο του ΠΑΟΚ και παραμένει ανοικτός ο τίτλος, δεν είναι ο Ολυμπιακός που εμπνέει τέτοια αγωνιστική αξιοπιστία που θα απειλήσει οριστικά τον ΠΑΟΚ και να τον γκρεμίσει από την κορυφή.

Με τη μέχρι τώρα εικόνα του, μου φαίνεται αδύνατο ακόμη κι όταν θα φύγει κι ο Πασχαλάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x