Ελλάδα

Κιλπάτρικ: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αλλά και η παρουσία του Ρικ Πιτίνο στον πάγκο ήταν οι δύο λόγοι που ο Σον Κιλπάτρικ είπε το «ναι» στο «τριφύλλι».

Πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Σον Κιλπάτρικ κατά την άφιξή του στην Ελλάδα.

Από 'κει και πέρα, ο Αμερικανός γκαρντ δήλωσε ενθουσιασμένος με τον κόσμο των «πράσινων», ενώ τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε και η παρουσία του Ρικ Πιτίνο.

«Είναι πολύ μεγάλη ομάδα και μεγάλος σύλλογος ο Παναθηναϊκός. Με καλούς παίκτες και τρομερούς οπαδούς. Αυτό δεν το βλέπεις κάθε μέρα στη ζωή σου. Θα είναι μία μεγάλη εμπειρία. Θέλω να πάρω την ευκαιρία και να παίξω μπροστά σε αυτούς του οπαδούς. Είναι κάτι που θέλω να είμαι μέρος», δήλωσε αρχικά ο Σον Κιλπάτρικ.

Για τον Ρικ Πιτίνο: «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής και αυτός ήταν άλλος ένας λόγος που ήρθα να παίξω εδώ. Δεν έχεις την ευκαιρία να σε κοουτσάρουν τέτοιοι προπονητές κάθε μέρα. Όταν με πήρε τηλέφωνο του είπα, έρχομαι. Ο προπονητής μου στο Σινσινάτι μου είπε ότι θα λατρέψω τον Πιτίνο».

Για το στιλ παιχνιδιού του: «Είμαι διαφορετικός. Μπορώ να σουτάρω και να σκοράρω. Μπορώ να παίξω στην Ευρωλίγκα. Εδώ στην Ευρώπη οι ομάδες παίζουν με τον χαρακτήρα και πιο ομαδικά σε σχέση με τις ΗΠΑ. Είναι διαφορετικό από το στιλ μου, αλλά μπορώ να βοηθήσω».

Για τον ίδιο: «Δεν βάζω πίεση στον εαυτό μου και δεν έχω μεγάλες προσδοκίες. Βγαίνω και παίζω. Θέλω να γίνομαι καλύτερος, μαζί με τους συμπαίκτες μου. Όσο πιο άνετα θα νιώθω, τόσο πιο καλός θα γίνομαι».

Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Θέλω να συνεχίσω να γίνομαι καλύτερος. Έκανα προπονήσεις όλο το καλοκαίρι. Είμαι έτοιμος να παίξω από σήμερα εάν χρειαστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x