Ελλάδα

Μπάνκι: «Περιμένουμε από τον Θίοντορ να προσθέσει στοιχεία στο παιχνίδι μας»

Ο Λούκα Μπάνκι μίλησε για το παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου (12/1, 16:00) για τη 13η αγωνιστική της Basket League και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Τζόρνταν Θίοντορ.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου (12/1, 16:00) στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της Basket League και ο προπονητής της «Ένωσης», Λούκα Μπάνκι, μίλησε στο site της ΚΑΕ, τόσο για αυτό το παιχνίδι, όσο και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων», Τζόρνταν Θίοντορ, από τον οποίο περιμένει πολλά. Παράλληλα αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Φλεβαράκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκα Μπάνκι στο aekbc.gr:

«Χρειαζόμαστε μία πολύ σοβαρή εμφάνιση, απέναντι σε μία ομάδα που η θέση της στο Πρωτάθλημα δεν αντικατοπτρίζει το επίπεδο του ρόστερ της. Η αλήθεια είναι ότι ο Κολοσσός τελευταία έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις απέναντι σε ομάδες, όπως το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ.

Εμείς, περιμένουμε να δούμε τον Τζόρνταν Θίοντορ στον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα της ΑΕΚ. Περιμένουμε βέβαια και τους Τζέιμς, Ξανθόπουλο, που έχουν πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στα τελευταία ματς. Σίγουρα ο Τζόρνταν δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση από πλευράς φόρμας, ωστόσο, περιμένουμε να προσθέσει και αυτός κάποια στοιχεία στο παιχνίδι μας.

Θα χαρακτήριζα την αναμέτρηση καθοριστική, καθώς χρειαζόμαστε τους βαθμούς της νίκης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x