Ελλάδα

Γκρίφιν: «Οι ήττες από Ολυμπιακό και μας Μπάμπεργκ μας έχουν πεισμώσει»

Την επιστροφή της στις νίκες, ύστερα από τις ήττες κόντρα σε Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ, θέλει η ΑΕΚ απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου, σύμφωνα με τον Μάλκολμ Γκρίφιν.

Επικίνδυνος αντίπαλος είναι ο Κολοσσός Ρόδου, σύμφωνα με όσα είπε ο Μάλκολμ Γκρίφιν, ο οποίος τόνισε πως άπαντες στην ΑΕΚ έχουν πεισμώσει μετά τις ήττες από Ολυμπιακό και Μπάμπεργκ.

Αναλυτικά το blog του Μάλκολμ Γκρίφιν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους,

Προερχόμαστε από μια δύσκολη εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Οι ήττες από τον Ολυμπιακό και τη Μπάμπεργκ μάς έχουν πεισμώσει, ώστε να επιστρέψουμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια.

Αύριο αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό Ρόδου, μία από τις ομάδες που έχω αγωνιστεί φορώντας τη φανέλα της. Οι μνήμες που έχω από το πέρασμα μου είναι πολύ ευχάριστες. Πέρασα πολύ καλά και τους ευχαριστώ όλους στο νησί.

Αύριο όμως θα είμαστε αντίπαλοι και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να κερδίσει η ομάδα μου. Μπορεί ο Κολοσσός να βρίσκεται στην τελευταία θέση του Πρωταθλήματος, ωστόσο, δεν παύει να είναι μια ομάδα η οποία μπορεί να προκαλέσει ζημιές αν παρουσιαστείς χαλαρός. Θα έρθει χωρίς άγχος για να παλέψει για ό,τι καλύτερο.

Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε πειθαρχημένοι στο πλάνο μας. Από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης να κυριαρχήσουμε και σε συνδυασμό με μια καλή εμφάνιση, που την χρειαζόμαστε, να επιστρέψουμε στις νίκες
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x