Ισπανία

Μέσι + Ρονάλντο = 104 γκολ στο 2010! (video)

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι «μάτωσαν» πολλές φορές τα αντίπαλα δίχτυα μέσα στην χρονιά που τελειώνει.

Χωρίς αμφιβολία πρόκειται για τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Ο λόγος για τον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι «μάτωσαν» πολλές φορές τα αντίπαλα δίχτυα μέσα στην χρονιά που τελειώνει.

Ο Αργεντινός πέτυχε 58 γκολ για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, ενώ ο Πορτογάλος σημείωσε 46 τέρματα για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δηλαδή, οι δύο ποδοσφαιριστές πέτυχαν 104 γκολ και απέδειξαν ότι κανένας σέντερ φορ δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους!

Αν και κανένας από τους δύο δεν είναι το κλασικό «εννιάρι», ο Μέσι και ο Ρονάλντο δεν βαρέθηκαν να «βομβαρδίζουν» τους αντίπαλους τερματοφύλακες το 2010. Συγκεκριμένα, ο άσος των «μπλαουγκράνα» πέτυχε 58 γκολ σε 54 ματς και τη φετινή σεζόν έχει σκοράρει 27 φορές σε 24 αγώνες (17 στο πρωτάθλημα, έξι στο Champions League, τρία στο ισπανικό Σούπερ Καπ και ένα στο Κύπελλο Ισπανίας).

Μάλιστα, η ισπανική εφημερίδα «Marca» θεωρεί περίεργο το γεγονός ότι ο Αργεντινός δεν σκόραρε στα τελευταία δύο ματς του καταλανικού συλλόγου με την Εσπανιόλ (για το πρωτάθλημα) και την Αθλέτικ Μπιλμπάο (για το Κύπελλο Ισπανίας).

Από την πλευρά του, ο Ρονάλντο δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, αφού μέσα στο 2010 κατάφερε να σκοράρει 46 φορές σε 48 παιχνίδια εκ των οποίων τα 26 τη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο «CR7» είναι ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας πετύχει 18 γκολ στο πρωτάθλημα, τέσσερα στο Champions League και τέσσερα στο Κύπελλο Ισπανίας. Και όλα αυτά μέσα σε 25 αγώνες! Ο μέσος όρος του Πορτογάλου είναι 1,04 γκολ ανά παιχνίδι.

Φαίνεται ότι και οι δύο είναι πρόθυμοι να ξεπεράσουν τις φετινές τους επιδόσεις και να κοντραριστούν σκληρά για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη. Εάν δεν παρουσιάσουν προβλήματα τραυματισμών, τότε μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τους δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές…

Δείτε το σχετικό βίντεο



Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x