Euroleague

Γκιστ: «Καλύτεροι από τη Ρεάλ πέρσι, θέλω την Ευρωλίγκα» (video)

Ο Τζέιμς Γκιστ μιλά στην Ευρωλίγκα για τον περσινό αποκλεισμό από τη Ρεάλ και το όνειρό του να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

Η κατάκτηση της Ευρωλίγκας έχει μείνει απωθημένο στον Τζέιμς Γκιστ. Μιλώντας στην Ευρωλίγκα, ο Αμερικανός άσος αναφέρθηκε στον περσινό αποκλεισμό από τη Ρεάλ ισχυρόμενος πως ο Παναθηναϊκός πέρσι ήταν ανώτερος από τη μετέπειτα πρωταθλήτρια Ευρώπης.

«Τα έξι αστέρια δείχνουν τι θέλει η ομάδα. Το να πας στο Final Four δεν είναι αρκετό. Θέλω να κερδίσω την Euroleague και να κρατήσω αυτό το τρόπαιο», ανέφερε και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ δύσκολη η περσινή σειρά με τη Ρεάλ. Και εκείνοι ήθελαν να κατακτήσουν το τρόπαιο, αλλά στο τέλος της ημέρας πιστεύω ότι εμείς ήμασταν καλύτερη ομάδα».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Νικ Καλάθη είπε: «Είναι πολύ εύκολο για μας. Δεν φοβάται να κάνει λάθος όταν πετάει τη μπάλα. Είναι κάτι που έχουμε μεταξύ μας και το οποίο δεν το έχουμε πολλοί παίκτες μεταξύ τους στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουν ότι πρέπει να σταματήσουν το Pick N Roll του Γκιστ με τον Καλάθη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x