Γιώργος Ζαχαριάδης

Και τον Φεβρουάριο θα είμαστε καλά

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης γράφει στο sport-fm.gr για το προφανές και το... ενδεχόμενο. Για τον σίγουρο πρωταθλητή και την περίπτωση να αυτοκτονήσει. Για τον ΠΑΟΚ και τους άλλους.

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ
zahariadis@hotmail.com


Λέτε να είναι ο Φεβρουάριος ο μήνας που θα αλλάξει το σκηνικό στο ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο και θα δούμε τον ΠΑΟΚ να τα χάνει όλα, επειδή ξαφνικά θα... ξεχάσει ότι είναι η καλύτερη ομάδα, ότι το... πάει τρένο και δεν σταματά ούτε για ανεφοδιασμό.

Αγαπητοί μου οπαδοί των ομάδων που ταλαιπωρούν σε κάθε αγωνιστική το ελληνικό πρωτάθλημα και συνέλθουν στην οριστική του κατάπτωση με την εικόνα που παρουσιάζουν, ένα μπορώ να σας πάμε σιγουριά. Κι όχι επειδή θα συμφωνήσω με τον Γιωργακη Σαββίδη. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί κάτι τέτοιο και να αναγάγουμε σε πλέον αχάριστο τον Πρίγιοβιτς. Μεγάλη ντροπή αν δεν αναγνωρίζεις ότι η συνεισφορά του ήταν καταλυτική και ένα σωρό βαθμοί του ανήκουν... Άλλοι τόσοι στον Πασχαλάκη...

Λέω λοιπόν ότι άμα τη φυγή του Σέρβου σκόρερ, τότε είναι που ο ΠΑΟΚ το έχει πάρει τόσο σοβαρά το θέμα του σκορ και επιδιώκει να αποδείξει ότι δεν λείπει κανείς και είναι μάλιστα τόσο πλήρης που αλίμονο οποίος τον αμφισβητήσει.

Πολλά γκολ, μεγάλη διάθεση. Πνιγεί το αντίπαλο, τον πιέζει τόσο ασφυκτικά που τελικά είναι ευχαριστημένος αν πιάσει 3-4 τελικές.

Σπουδαίος ο Ακπομ, αλλά, θέλω να τον δω στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται. Πολύ καλός αθλητής και ικανότατος σε πολλούς τομείς, αλλά, επιμένω ότι όσο παίρνουν τα πόδια του παιχνίδια, θα πρέπει να είναι πιο αποτελσματικός για να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί ως βασικός. Χωρίς να έχει ο προπονητής του κανέναν ενδοιασμό για την επιλογή του στην επίθεση.

Τέλεια και παύλα, δεν υπάρχει κάτι λιγότερο από αυτό που βλέπουμε σε και μήνες και που ίσως ορισμένες φορές να μην είναι δια όσο εντυπωσιακό ήταν πέρσι, αλλά, ποιος δίνει σημασία. Και ποσό πιο εντυπωσιακός να γίνει ο ΠΑΟΚ για να πείσει ότι είναι πρωταθλητής;

Σκέφτομαι, τέλος, ότι δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί κανείς τι θα γίνει στους αγώνες του Φλεβάρη, με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Πόσο άσχημα να πάει ο ΠΑΟΚ, πόσο καλύτεροι να γίνουν οι αντίπαλοί του; Γίνονται αυτά;

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x