Stoiximan Super League

Σιώπης: «Από αύριο θα σκεφτούμε τον Πανιώνιο, κάθε ματς είναι τελικός για εμάς»

Το μυστικό της επιτυχίας του Άρη στην Τρίπολη αποκάλυψε ο Μανώλης Σιώπης, που ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για πολλά πανηγύρια προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της Ευρώπης.

Από τους κορυφαίους παίκτες του Άρη σε απόδοση, στο «διπλό» στην Τρίπολη, ο Μανώλης Σιώπης τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του έκαναν όσα τους ζήτησε ο Σάββας Παντελίδης, για να έρθει αυτό το 0-3 επί του Αστέρα!

Ενώ παράλληλα, μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο 26χρονος μέσος αναφέρθηκε και στη συνέχεια των υποχρεώσεων των «κιτρινόμαυρων», δίνοντας το σύνθημα για νέες επιτυχίες, αρχής γενομένης από το ματς με τον Πανιώνιο.

«Αυτό που με νοιάζει είναι ότι η ομάδα πήρε τους τρεις βαθμούς. Ήταν δύσκολο ματς και κοιτάμε την συνέχεια. Αυτό που μας είπε ο προπονητής μας, ήταν να βρούμε χώρο, έτσι κάναμε και ήρθε αυτή η νίκη», είπε αρχικά ο Σιώπης.

Και πρόσθεσε: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τελείωσε αυτό το ματς, θα το χαρούμε και από αύριο θα σκεφτούμε τον Πανιώνιο. Κάθε ματς είναι τελικός για εμάς, προκειμένου να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η έξοδος στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x