Ευρώπη

Απίστευτος Ζήσης: Με νικητήριο τρίποντο χάρισε την «κούπα» στην Μπάμπεργκ! (vid)

Το 6ο Κύπελλο Γερμανίας της ιστορίας της πανηγυρίζει η Μπάμπεργκ, που επικράτησε 83-82 της Άλμπα στον τελικό, με τον Νίκο Ζήση να πετυχαίνει το νικητήριο τρίποντο στα 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος.

Εθισμένος στις «κούπες» ο Νίκος Ζήσης!

Ο Έλληνας γκαρντ ήταν αυτός που χάρισε το Κύπελλο Γερμανίας στην Μπάμπεργκ και με τρίποντο στα 2 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε του αγώνα έδωσε τη νίκη στην ομάδα του (83-82) στον τελικό με την Άλμπα Βερολίνου!

Το ματς είχε συγκλονιστική εξέλιξη, με την ομάδα της Βαμβέργης να είναι ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού και να φτάνει τη διαφορά μέχρι και το +11 στις αρχές της τέταρτης περιόδου.

Εντούτοις, οι παίκτες του Ρενέσες αντέδρασαν και παρά το εις βάρος τους 78-70 στα 2,5 λεπτά πριν από το τέλος, επέστρεψαν και πέρασαν μπροστά στο σκορ (80-82). Μόνο που υπολόγιζαν χωρίς τον Νίκο Ζήση: ο διεθνής γκαρντ πέτυχε ένα μεγάλο τρίποντο στα 2 δευτερόλεπτα πριν από το φινάλε και χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (83-82) και την 6η «κούπα» της ιστορίας της στο θεσμό.

Ο 35χρονος γκαρντ ήταν και ο κορυφαίος για την ομάδα του, αφού πέτυχε 19 πόντους συνολικά (με 7/11 εντός παιδιάς), μοίρασε 8 ασίστ και κατέβασε 3 ριμπάουντ! Άξιος συμπαραστάτης του ο Ράις, που σημείωσε 20 πόντους.

Για τους ηττημένους διακρίθηκαν οι Γκιεντράιτις (23 πόντοι, 6 ριμπάουντ), Τίεμαν (17 πόντοι).


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x