Stoiximan Super League

Τα… ρέστα του για πεντάδα ο Παναθηναϊκός

Ανατροπή με την οποία θα καταφέρει να τερματίσει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα και να «σβήσει» την ποινή της UEFA ψάχνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος καίγεται για νίκη απόψε κόντρα στην ΑΕΚ.

Ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την πεντάδα «παίζει» απόψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει ως φιλοξενούμενος την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» έχουν ως στόχο να «σβήσουν» την ποινή της UEFA, ενώ παράλληλα ψάχνουν και την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι τη φετινή χρονιά.

Τα προβλήματα δεν λείπουν άλλη μία φορά για τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος δεν υπολογίζει τον Μπουζούκη που εκτίει την ποινή του για συμπλήρωση κίτρινων καρτών.

Κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Διούδης, ο οποίος θα έχει μπροστά του σε τριάδα τους Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο και Μαυρομάτη, με τους Γιόχανσον και Ινσούα ως μπακ-χαφ.

Σε ρόλο «κόφτη» θα είναι ο Κουρμπέλης, ενώ ο Δώνης και ο Κάτσε θα αγωνιστούν ως εσωτερικοί μέσοι. Πιο μπροστά θα παίξει ο Άλτμαν και στην κορυφή της επίθεσης ο Μακέντα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x