Stoiximan Super League

Τα… έβαλαν κάτω Χιμένεθ και Λυμπερόπουλος

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν φέρονται να συζήτησαν ο Ισπανός προπονητής και ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Έξι παιχνίδια πρωταθλήματος και τουλάχιστον δύο για το Κύπελλο, τα οποία μπορεί να γίνουν τρία, έχουν απομείνει για την ΑΕΚ στο φινάλε της σεζόν.

Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να διορθωθούν τα λάθη της φετινής χρονιάς, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί καλύτερη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε αυτή την κατεύθυνση, όπως γράφει σήμερα η Live Sport, υπήρξε πολύωρη συνάντηση του Μανόλο Χιμένεθ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από την παραπάνω συζήτηση προκύπτει πως η «Ένωση» στοχεύει στην ενίσχυση κάθε γραμμής την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, θα γίνει κίνηση για κεντρικό αμυντικό, για δεξιό μπακ (αν δεν ανανεώσει ο Γκάλο), ενός «κόφτη», δύο εξτρέμ και ενός ποιοτικού σέντερ φορ.

Το προσεχές διάστημα θα υπάρξουν ξανά κουβέντες για το συγκεκριμένο ζήτημα στον «Δικέφαλο», ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και η ομάδα να πάει με όλους τους παίκτες στην προετοιμασία της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x