Ιταλία

Σπαλέτι: «Χάσαμε αμέσως τον έλεγχο»

Η Ίντερ έχασε αμέσως τον έλεγχο και έκανε εύκολα λάθη σύμφωνα με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος πιστεύει πως το γρήγορο γκολ της Άιντραχτ τελείωσε τον αγώνα.

Το γρήγορο γκολ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Γιόβιτς 6’) έκρινε τα πάντα σύμφωνα με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος πιστεύει πως η ήττα της Ίντερ (0-1) οφείλεται στην γρήγορη απώλεια ελέγχου του αγώνα και σε λάθη που οφείλονται στην αφέλεια.

«Χάσαμε αμέσως τον έλεγχο και κάναμε μερικά αφελή λάθη και όσο περνούσε η ώρα χάναμε περισσότερο τον έλεγχο. Το ματς έγινε πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Ακόμα και όταν είχαμε την μπάλα και είχαμε χώρους, δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε καθόλου. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε μετά το γρήγορο γκολ και μας έκανε να νιώσουμε πως δεν υπήρχε πλέον ελπίδα. Το χάσαμε αμέσως», ανέφερε ο Σπαλέτι.

Πλέον, η Ίντερ στρέφει το «βλέμμα» της στο πρωτάθλημα και στον στόχο της εξόδου στο επόμενο Champions League. Την Κυριακή αγωνίζεται στο Σαν Σίρο με αντίπαλο τη Μίλαν, με το Derby della Madonnina να ξεχωρίζει την 28η αγωνιστική της Serie A.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x