Stoiximan Super League

Ψάχνει αντίδραση η ΑΕΚ στο Περιστέρι

Να αφήσει πίσω της τις δύο τελευταίες κακές εμφανίσεις και να πάρει μια νίκη που θα τη πιο κοντά στην τρίτη θέση θέλει η ΑΕΚ απόψε κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Κακά τα ψέματα, η ΑΕΚ έχει να αποδώσει καλά από το 3-0 της ρεβάνς Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο. Σήμερα, απέναντι στον ίδιο αντίπαλο αλλά στο Περιστέρι (16:00, ΕΡΤ Sports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), η «Ένωση» καλείται να θυμηθεί τον καλό της εαυτό και να πάρει μια νίκη που θα τη φέρει αγκαλιά με τον έσχατο στόχο της για τη Super League, την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει, όπως πάντα από τη μέρα που ανέλαβε, πολλά αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Πέρα από τους ανέτοιμους Χουλτ και Λόπες, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μάνταλο, Σιμόες και Τσιγκρίνσκι. Με αυτές τις απουσίες το 4-2-3-1 έμοιαζε μονόδρομος για τον Ανδαλουσιανό τεχνικό, ο οποίος αναμένεται να παρατάξει τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, τους Τσόσιτς και Οικονόμου στόπερ, με τον Γκάλο δεξί και τον Μπακάκη αριστερό μπακ, ενώ ο Γαλανόπουλος και ο Κρίστισιτς θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ. Μπογέ και Μπακασέτας θα βρίσκονται στα άκρα, ενώ ο Λιβάγια θα κινείται πίσω από τον Πόνσε.

Στη 18άδα βρίσκονται ακόμη οι Τσιντώτας, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Άλεφ και Γιαννιώτας.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σέρβος Σέρτζαν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x