Stoiximan Super League

Ο ηγέτης Βιεϊρίνια οδηγεί τον ΠΑΟΚ στον τίτλο! (vids-pics)

Με την ποιότητα και την προσωπικότητα του ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βοηθάει τον ΠΑΟΚ στην πορεία του για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Κάθε αθλητής στον στίβο ακόμη και λίγα μέτρα πριν το φινάλε, όσο μεγάλη και αν είναι η διαφορά του με τους υπόλοιπους, οφείλει να συνεχίζει με το βλέμμα στραμμένο στον στόχο του και η θέληση του δεν πρέπει να λιγοστεύει ούτε ένα δευτερόλεπτο.

Κάτι τέτοιο ισχύει και για τον φετινό ΠΑΟΚ που σε ένα ομαδικό άθλημα, όπως το ποδόσφαιρο, χρειάζεται εκείνες τις προσωπικότητες που θα τον βοηθήσουν να μην αποκλίνει από τον σκοπό του ούτε στιγμή και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια είναι εκείνος που διαθέτει τα σημαντικά στοιχεία για κάτι τόσο σημαντικό.

Ο Πορτογάλος παίκτης στο πιο κρίσιμο σημείο της κούρσας του πρωταθλήματος με την ποιότητα του αποδεικνύει ότι είναι ο ιδανικός αρχηγός για τους «ασπρόμαυρους».

Συγκεκριμένα, από την έλευση του 2019 και έπειτα ο 33χρονος έχει καταφέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα έξι φορές σε κύπελλο και πρωτάθλημα, ενώ έχει δώσει και τέσσερις ασίστ, έχοντας συνολικά πέντε σε όλη τη σεζον.

Τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα είναι σε κομβικά παιχνίδια ακόμα και σε στιγμές που η ομάδα του δεν απέδιδε εξαιρετικά.

Απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος δεν είχαν καταφέρει να ανοίξουν το σκορ μέχρι το 65’ και τότε το έκανε ο Βιεϊρίνια ενώ στην συνέχεια επικράτησαν 3-0.

inner

Στο ματς με τον Πανιώνιο πέτυχε το δεύτερο γκολ στην νίκη της ομάδας του (3-0), συμβάλλοντας στο να πάρει άλλο ένα σημαντικό τρίποντο.

inner

Επιπλέον στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό που έληξε 3-1 ήταν αυτος που για άλλη μία φορά έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.



Στο ντέρμπι με τον Άρη το οποίο έληξε 1-1 ο Πορτογάλος είχε πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα.



Ως αποκορύφωμα ήρθε το απίστευτο χθεσινό γκολ που πέτυχε, καθώς ο Παναιτωλικός προηγήθηκε 1-0 και ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα με ένα πανέμορφο σουτ ο Βιεϊρίνια έκανε το 1-1 με τον Μάτος να ολοκληρώνει έπειτα την ανατροπή κάνοντας το 2-1.



Επιμέλεια: Γιάννης Καλομοίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x