Stoiximan Super League

Έτοιμος για… ευρωπαϊκή μάχη ο Ατρόμητος

Ιδιαίτερα σημαντική είναι για τον Ατρόμητο η σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ, την οποία επιθυμεί να… προσπεράσει στη βαθμολογία.

Το αποφασιστικό βήμα για την έξοδό του στα προκριματικά του Europa League θέλει να κάνει ο Ατρόμητος κόντρα στην ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας (16:00, ΕΡΤ, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «κυανόλευκοι» θέλουν να πάρουν άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους από την «Ένωση» στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ παράλληλα θέλουν να περάσουν εκείνοι στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Παράλληλα, οι Περιστεριώτες θέλουν να απομακρυνθούν από τον Άρη, ο οποίος βρίσκεται στην 5η θέση. Στη διάθεση του Νταμίρ Κάναντι βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα, κάτι που δεν… συγχώρεσαν οι οπαδοί της ομάδας και χρειάζεται από τον Αιγύπτιο να αποδείξει ότι αξίζει (άλλη) μία ευκαιρία.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Θεοδωράκης, ο οποίος μπροστά του θα έχει σε τριάδα στα στόπερ τους Χατζηισαΐα, Ρισβάνη και Καρασαλίδη, ενώ μπακ-χαφ θα είναι οι Σάκιτς και Κιβρακίδης.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν ο Μάντσον και ο Ούμπιδες, με τον Ενσικουλού σε πιο ελεύθερο ρόλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Μανούσος και Κουλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x