Stoiximan Super League

Έπλεξε το εγκώμιο του παρτενέρ του ο Βαρέλα

Τα καλύτερα λόγια για τον…συνέταιρο του στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, είχε να πει ο Φερνάντο Βαρέλα που αποκάλυψε πως ποτέ άλλοτε στην καριέρα του, δεν έχει παίξει τόσα ματς με τον ίδιο παρτενέρ.

Με τα πιο κολακευτικά λόγια μίλησε ο Βαρέλα για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, στο παιχνίδι γνώσεων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κεντρικός αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήριο έπλεξε το εγκώμιο του συνεργάτη του στην άμυνα του «Δικεφάλου» του Βορρά, επισημαίνοντας πως θα ήθελε να παίξουν μαζί για πολλά χρόνια ακόμα.

«Ήταν ευχαρίστηση μου να είμαι εδώ με τον συμπαίκτη μου, τον Κρέσπο, ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μαζί του για πολλά χρόνια. Για εμένα είναι ο καλύτερο αμυντικός με τον οποίο έχω αγωνιστεί. Παίζουμε μαζί τρία χρόνια, δεν έχω παίξει με κανένα άλλο τόσο καιρό και κάνουμε πολλά πράγματα εδώ. Το πιο σημαντικό είναι ότι όταν δεν δεχόμαστε γκολ, αισθανόμαστε και οι δύο πολύ χαρούμενοι και περήφανοι.

Αυτά τα τρία χρόνια ήταν φανταστικά για εμένα γιατί έμαθα πολλά και μέρα με την μέρα μαθαίνω τον τρόπο παιχνιδιού του, διορθώνει τα λάθη μου και εγώ τα δικά του και γι' αυτό έχουμε βελτιωθεί τόσο πολύ και νομίζω ότι τώρα στην Ελλάδα είμαστε οι καλύτεροι κεντρικοί αμυντικοί του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x