Stoiximan Super League

Πέτρος Κόκκαλης: «Δεν με εκφράζει η νέα λογική του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη»

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πέτρος Κόκκαλης με αφορμή την αποχώρηση του από την παράταξη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής», αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Με αιχμές εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη, αποχώρησε από την δημοτική παράταξη του Γιάννη Μώραλη, «Πειραιάς Νικητής», ο Πέτρος Κόκκαλης.

Ο πρώην πρόεδρος της Super League και πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, του οποίου η οικογένεια έχει συνδέσει το όνομα της με την ιστορία του συλλόγου, τόνισε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ότι δεν τον εκφράζει πλέον η λογική του Ολυμπιακού και η γενικότερη πολιτική που ακολουθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Όσο ήμουν εγώ στον συνδυασμό δεν είχαμε πολιτική ταυτότητα. Ο συνδυασμός ήταν υπερκομματικός. Μέχρι πριν από μία εβδομάδα που ο κ. Μώραλης είπε ότι εχθρός μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν με εκφράζει αυτή η πολιτική, ούτε η νέα πολιτική του Ολυμπιακού και του προέδρου του. Κι όλη αυτή την λογική του κ. Μαρινάκη με τα δημοσιεύματα και τον πόλεμο. Μια φορά είδα τον κ. Μαρινακη σε Δημοτικό Συμβούλιο. Ήρθε μια φορά και τσακώθηκε με όλους. Και μετά έσερνε ανθρώπους στα δικαστήρια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κόκκαλης.

Καρφιά άφησε επίσης και για τον τρόπο διοίκησης Μώραλη, λέγοντας: «Ο συνδυασμός είχε συχνά την λογική “αποφασίζω και διατάζω”. Υπήρχε έλλειψη συλλογικότητας. Αυτό δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ο δήμαρχος έχει μια εφημερίδα που μπορεί και γράφει ο,τι θέλει. Τι να κάνω εγώ γι αυτό;»

Όσον αφορά τη διαφορά του Ολυμπιακού του Κόκκαλη με εκείνον του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανέφερε: «Επί 15 χρόνια που ήμουν εγώ στον Ολυμπιακό, πολιτικό αντίπαλο δεν είχαμε. Οι αντίπαλοι μας δεν ήταν ποτέ οι κυβερνήσεις. Τα προβλήματα ήταν πάντα θεσμικά»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x