Stoiximan Super League

Ηχηρή «πόρτα» Βασιλειάδη για την αναδιάρθρωση: «Αν θέλετε πρωτάθλημα με 16 ομάδες, καλή επιτυχία»

Με συνοπτικές διαδικασίες ξέκοψε ο Γιώργος Βασιλειάδης το θρασύ αίτημα των ομάδων της Σούπερ Λίγκας ΚΑΙ να πάρουν τα λεφτά του τηλεοπτικού συμβολαίου ΚΑΙ να μην ισχύσει από του χρόνου η αναδιάρθρωση.

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 14:30 η συνάντηση μεταξύ του Γιώργου Βασιλειάδη και της Σούπερ Λίγκας.

Τη διοργανώτρια εκπροσωπεί ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης και εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, του ΠΑΣ Γιάννινα, του ΟΦΗ, της ΑΕΛ, του Αστέρα Τρίπολης, του Πανιωνίου και του Απόλλωνα.

Όπως είναι γνωστό, ο υφυπουργός είχε δεχθεί να γίνει αυτή η συνάντηση με την προϋπόθεση ότι δεν θα του έθεταν το θέμα της αναδιάρθρωσης, για το οποίο ήταν και παραμένει κάθετος για την επόμενη σεζόν.

Παρόλα αυτά, η Λίγκα του ζήτησε να μην ισχύσει για του χρόνου η αναδιάρθρωση, να παραμείνουν 16 οι ομάδες και τη νέα σεζόν και να μειωθούν σε 14 τη μεθεπόμενη σεζόν.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά με αρκετή δόση θράσους ζήτησαν να ισχύσει για του χρόνου κανονικά το τηλεοπτικό συμβόλαιο με την ΕΡΤ. Δηλαδή να πάρουν τα λεφτά, για τα οποία η βασική προϋπόθεση ήταν η μείωση των ομάδων σε 14.

Όλα αυτά προκάλεσαν την αντίδραση του Βασιλειάδη, ο οποίος τους το ξέκοψε, τους είπε ότι δεν πρόκειται να μπει στη διαδικασία να συζητήσει κάτι που είχε συμφωνηθεί από το περασμένο καλοκαίρι και ότι δεν είναι διατεθειμένος να παίξει την κολοκυθιά.

«Αν θέλετε πρωτάθλημα 16 ομάδων, τότε καλή σας επιτυχία. Εγώ την κολοκυθιά δεν πρόκειται να την παίξω. Και κακώς μπήκα πέρυσι και σας βοήθησα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x