Stoiximan Super League

Κάιπερς: «Θα είμαι πανέτοιμος την επόμενη σεζόν»

Σίγουρος για τις δυνατότητές του, δηλώνοντας παράλληλα πιο ώριμος λόγω της προσωπικής του ιστορίας, εμφανίστηκε ο Ούγκο Κάιπερς, σε συνέντευξή του στο βελγικό Τύπο.

Κλεισμένος από τον Ολυμπιακό είναι ο Ούγκο Κάιπερς, ο οποίος αναμένεται να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα την επόμενη σεζόν.

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα «Hetlaatste Nieuws», στην οποία εμφανίστηκε σίγουρος για τις δυνατότητές του και παράλληλα αναφέρθηκε στη διαδρομή του από την πατρίδα του μέχρι το ελληνικό πρωτάθλημα.

«Από τον Εργοτέλη μου είπαν ότι δεν θα με άφηναν να παίξω φέτος, αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου. Είχα προσφορές και το περασμένο καλοκαίρι και το χειμώνα, αλλά ο Εργοτέλης με μπλόκαρε όλη τη σεζόν. Δεν πρόκειται να πω ότι μπορώ άμεσα να γίνω βασικός σε μία ομάδα Α' κατηγορίας στο Βέλγιο. Και έχω μία μικρή προτίμηση να συνεχίσω στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο είμαι ένας νεαρός παίκτης, που δεν έπιασε στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ στην Ελλάδα το στάτους μου είναι ενός κορυφαίου σκόρερ στη Β' κατηγορία. Μετά από έναν χρόνο δεν με ξέχασαν», ανέφερε ο 22χρονος επιθετικός που ανήκει τυπικά στον Εργοτέλη.

Στη συνέχεια, ο νεαρός φορ περιέγραψε το πρόγραμμά του: «Τρέχω κάθε μέρα, αλλά δεν παίζω σε αγώνες. Αυτό είναι ένα σκληρό χτύπημα για εμένα. Χάνω ένα χρόνο, αλλά τώρα αισθάνομαι πιο ώριμος εξαιτίας αυτού που συνέβη. Δεν είμαι σε κάμψη. Είμαι σίγουρος για την επόμενη σεζόν και είμαι φυσικά πανέτοιμος. Κάνω προπονήσεις και με προσωπικό προπονητή».

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Κάιπερς δήλωσε: «Μπορώ να φανταστώ ότι στο Βέλγιο δεν λένε «ουάου» με 22 γκολ στην Ελληνική δεύτερη κατηγορία. Αν είχα σκοράρει 22 φορές στη δεύτερη κατηγορία της Bundesliga θα ήταν άλλο. Όμως είμαι σίγουρος για τις δυνατότητές μου. Δουλεύω πολύ σκληρά για να επιτύχω τους στόχους μου και νομίζω είμαι ένας πραγματικός "δολοφόνος" στα 16 μέτρα (μεγάλη περιοχή). Το επίπεδο της ελληνικής Super League δεν διαφέρει πολύ από αυτό στο Βέλγιο, αν δείτε την απόδοση των τριών μεγάλων ελληνικών κορυφαίων συλλόγων και στην Ευρώπη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x