Βόλεϊ

Ζαλμάς - Ρουμελιωτάκης: «Έχουμε κάνει μία καταπληκτική πορεία - Πάμε για τη νίκη με Παναθηναϊκό»

Μετά τη νίκη της Κηφισιάς επί του Παναθηναϊκού και την ισοφάριση της σειράς, ο Νίκος Ζαλμάς και ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης, μίλησαν στο sport-fm.gr για το αυριανό παιχνίδι και την πορεία της ομάδας.

Η Κηφισιά, η οποία πριν τα Χριστούγεννα ήταν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο νίκες, πραγματοποίησε έναν εκπληκτικό δεύτερο γύρο με επτά νίκες, μεταξύ των οποίων και της επικράτησής επί του Ολυμπιακού με 3-1 σετ.

Ο Νίκος Ζαλμάς, ο οποίος αντικατέστησε στα τέλη Νοεμβρίου τον Κώστα Αρσενιάδη, ύστερα από την παραίτηση του, οδήγησε την ομάδα του στην 6η θέσης της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Μετά την ολοκλήρωση του 2ου παιχνιδιού της πρώτης φάσης των πλέι οφ, ο ίδιος, αλλά και ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Γιάννης Ρουμελιωτάκης μίλησαν στο sport-fm.gr.

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου ο κ. Ζαλμάς δήλωσε: «Νομίζω είναι προφανές, παίξαμε πολύ καλύτερα και από την προηγούμενη Παρασκευή και από την προηγούμενη Τετάρτη εναντίον του Παναθηναϊκού. Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο σέρβις και το μπλοκ, αντέξαμε στην υποδοχή σε κάποια καλά σέρβις του Παναθηναϊκού και παρότι για ακόμα μία φορά δεν είχαμε καλή αντεπίθεση, καταφέραμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ πως ήταν ένας αγώνας υψηλού επιπέδου τακτικής και από τις δύο ομάδες και χρειάστηκε να υπερβάλλουμε εαυτό για να φτάσουμε να κοντράρουμε τον Παναθηναϊκό και να πάμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι».

Για το τρίτο παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας των Βορείων Προαστίων: «Είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας. Τώρα είναι 1-1. Ενδεχομένως να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση στην ομάδα του Παναθηναϊκού, που ούτως ή άλλως είναι το φαβορί της σειράς. Έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό, αν μπορέσουμε να σπάσουμε και την έδρα τους την Τρίτη, θα είναι μια πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για τη φετινή χρονιά».

Ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους, Γιάννης Ρουμελιωτάκης ανέφερε: «Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό ματς και θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι στην έδρα τους, να τα δώσουμε όλα, να παίξουμε εξίσου καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα.

inner

Η αλήθεια είναι ότι αυτά τα παιχνίδια περισσότερο είναι για να το ευχαριστηθούμε. Στην αρχή της σεζόν ξεκινήσαμε δύσκολα, στη συνέχεια κάναμε μια καταπληκτική πορεία, ηρεμήσαμε λίγο είδαμε τα πράγματα πώς έχουν και ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, κάνοντας ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο. Από εδώ και πέρα χαιρόμαστε τα παιχνίδια
».

Για το πώς θα φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα την Τρίτη: «Η ομαδικότητα είναι το κλειδί και το να παίξουμε καλό βόλεϊ, δηλαδή να το ευχαριστηθούμε».

Επιμέλεια: Φωτεινή Κρεμαστιώτη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x