Χάντμπολ

Αναχωρεί για Τουρκία

Η αποστολή της Εθνικής Ανδρών για το ματς στο Εσκίσεχιρ

Την Παρασκευή στις 09:35 αναχωρεί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης η αποστολή της Εθνικής Ανδρών με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αναμένεται στις 10:35.
Από εκεί οδικώς θα διανύσει 300 χιλιόμετρα προς την ενδοχώρα για το Εσκίσεχιρ, όπου την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στις 17:00 (ΕΡΤ3) θα αντιμετωπίσει την Τουρκία για την 4η αγωνιστική του 3ου προκριματικού ομίλου του EURO 2020.

Οι 16 αθλητές που επιλέχθηκαν για τον αγώνα με την Τουρκία είναι οι:
Τσιλιμπάρης, Τσίλης, Τζηράς, Αραπακόπουλος, Λιάπης, Κρητικός, Κανδύλας (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μυλωνάς, Νικολαϊδης, Παπαδιονυσίου (ΑΕΚ), Αραμπατζής (ΠΑΟΚ Βεργίνα TV), Κεδέρης (ΑΣΕ Δούκα), Μάλλιος (Μπάτμαν- Τουρκία), Ηλιόπουλος (Νορντχάιμ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Μπουκοβίνας (Ες- Λουξεμβούργο).

Στην αποστολή μετέχουν επίσης, ως αρχηγός, το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Βασίλης Κρανιώτης, οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Γιάννης Αρβανίτης, Γιώργος Χαλκίδης, Δημήτρης Καφφάτος, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, η συντονίστρια του γραφείου Εθνικών ομάδων Κατερίνα Γεωργούτσου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x