Ιταλία

Επίθεση Κασάνο στον Αλέγκρι: «Ψυχαγωγεί παιδιά»

Επίθεση στον Μαξ Αλέγκρι για τις επιλογές του στον αγώνα με τη Σπαλ έκανε ο Αντόνιο Κασάνο, λέγοντας πως πρέπει να προετοιμάζει τη Γιουβέντους για νίκες και όχι να ψυχαγωγεί παιδιά.

Κριτική στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι άσκησε ο Αντόνιο Κασάνο, για τις επιλογές του Ιταλού τεχνικού στον αγώνα με τη Σπαλ.

Συγκεκριμένα είπε πως αντί να προετοιμάζει τη Γιουβέντους για να νικά, ψυχαγωγεί παιδιά. Αυτό το είπε με αφορμή τη συμμετοχή παικτών όπως ο Γκότσι, ο Καβίλια, ο Μαβιντίνι και ο Κύπριος, Γρηγόρης Κάστανος, που ήταν βασικός.

Ο Αλέγκρι έκρινε αναγκαίο το ροτέισον, μιας και η «Γηραιά Κυρία» έχει να παίξει την Τρίτη έναν πολύ κρίσιμο αγώνα για το Champions League με αντίπαλο τον Άγιαξ. Εξάλλου, στο πρωτάθλημα έχει διαφορά 17 πόντων από τη Νάπολι, με έξι αγωνιστικές να απομένουν.

Ο Κασάνο όμως δεν συμφωνεί καθόλου με τη συγκεκριμένη τακτική του Ιταλού τεχνικού.

«Δεν μου άρεσε η στάση του Αλέγκρι. Έβαλε όλα αυτά τα παιδιά στο γήπεδο. Είναι δύσκολο για τις ομάδες που παλεύουν για την παραμονή τους να αποδεχθούν αυτή τη κατάσταση. Πρέπει να προετοιμάζει την ομάδα για να νικά και όχι να ψυχαγωγεί παιδιά, είναι φυσιολογικό μετά ομάδες σαν την Έμπολι και την Μπολόνια να διαμαρτύρονται. Η Γιουβέντους δεν είναι αρκετά αγαπητή γι’ αυτόν το λόγο», ανέφερε ο Κασάνο.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x