Ελλάδα

Βασικό θέμα στο συμβούλιο του Δήμου Σπάτων-Αρτέμιδος το προπονητικό κέντρο της Εθνικής

Προχωρά η διαδικασία για την παραχώρηση έκτασης στα Σπάτα από τη δημοτική αρχή της πόλης προς την ΕΠΟ. Σήμερα θα συζητηθεί το θέμα του προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων στο δημοτικό συμβούλιο.

Στην τελική ευθεία μπαίνει -όπως όλα δείχνουν- η διαδικασία για την παραχώρηση οικοπέδου, συνολικού εμβαδού 50 στρεμμάτων, από τον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδος στην ομοσπονδία, για την κατασκευή προπονητικού κέντρου των Εθνικών ομάδων.

Την περασμένη εβδομάδα η επιτροπή Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ απέστειλε στη δημοτική αρχή το απαραίτητο έγγραφο, με το οποίο ζητά την παραχώρηση της συγκεκριμένης έκτασης στην περιοχή των Σπάτων.

Πλέον, το θέμα αναμένεται να δρομολογηθεί στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάτων-Αρτέμιδος, που είναι προγραμματισμένη την Τρίτη (16/04).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το αίτημα της ομοσπονδίας για την παραχώρηση του οικοπέδου στα Σπάτα είναι δεύτερο θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Εξάλλου, η αυριανή συνεδρίαση της τωρινής δημοτική αρχής είναι η τελευταία πριν από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, γεγονός που σηματοδοτεί πιθανότατα την επίσπευση των διαδικασιών για την παραχώρηση της έκτασης στην ΕΠΟ προκειμένου να κατασκευαστεί το νέο «σπίτι» των Εθνικών ομάδων.

Σωτήρης Ταμπάκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x