Ισπανία

Μπαρτομέου: «Δεν θα επιστρέψει ο Νεϊμάρ γιατί έχουμε τον Ντεμπελέ και τον Κουτίνιο»

Απέκλεισε κάθε πιθανότητα επιστροφής του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα ο πρόεδρος της ομάδας, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, επειδή τα project των Ντεμπελέ και Κουτίνιο βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Πολύ καλύτερο» χαρακτήρισε τον Ουσμάν Ντεμπελέ από τον Νεϊμάρ ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του Βραζιλιάνου επιθετικού στους «μπλαουγκράνα».

Επίσης, μίλησε και για τον Κουτίνιο τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό παίκτη και πως θα παραμείνει στην ομάδα επειδή έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

«Δεν είναι πιθανό για τον Νεϊμάρ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, επειδή έχουμε άλλα project εν εξελίξει, όπως των Ντεμπελέ και Κουτίνιο. Είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες μας, ο Ντεμπελέ είναι καλύτερος παίκτης από τον Νεϊμάρ και είναι ένας καλός επαγγελματίας παίκτης. Είναι νεαρός ακόμα, ήρθε σε έναν τεράστιο σύλλογο και αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά έχει προσαρμοστεί και είναι καλύτερος από τον Νεϊμάρ.

Ο Κουτίνιο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Έχει συμβόλαιο με εμάς και θα παραμείνει στην ομάδα, εκτός και αν ικανοποιηθεί (σε ενδεχόμενη προσφορά) η ρήτρα αποδέσμευσης
», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x