Γερμανία

Έξι αγωνιστικές στον Ασκασίμπαρ για το φτύσιμο

Η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία τιμώρησε τον Σαντιάγκο Ασκασίμπαρ με έξι αγωνιστικές, λόγω της επίθεσης του και το φτύσιμο στον Κάι Χάβερτς, στο ματς της Στουτγκάρδης με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν!

Ακριβά θα πληρώσει την απερισκεψία του να… φτύσει στο πρόσωπο τον Κάι Χάβερτς κι ακολούθως να αποβληθεί με κόκκινη κάρτα στο 90’, στο ματς της Στουτγκάρδης με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, ο Σαντιάγκο Ασκασίμπαρ...

Κι αυτό γιατί η Γερμανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Αργεντινός μέσος των Σουηβών τιμωρήθηκε με έξι αγωνιστικές, ήτοι μέχρι τις 25 Μαϊου!

Η φετινή σεζόν λοιπόν πρακτικά… τελείωσε για τον Ασκασίμπαρ, ο οποίος ενδεχομένως να επιστρέψει μόνο σε περίπτωση που η Στουτγκάρδη εμπλακεί στα μπαράζ, στο δεύτερο παιχνίδι, δύο ημέρες αργότερα.

Έφεση δεν έγινε από την πλευρά της ομάδας του Τάσου Δώνη, με τον 22χρονο άσο να αποδέχεται επίσης την ποινή του και να τιμωρείται παράλληλα από την διοίκηση της Στουτγκάρδης.

Άλλωστε, είναι γνωστή η… έφεση του Ασκασίμπαρ στις κάρτες: μετράει 20 κίτρινες, μια αποβολή με δύο κίτρινες κι άλλη μια με απευθείας κόκκινη, ενώ συνολικά έχει χάσει 10 παιχνίδια, σε 56 εμφανίσεις!

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x