Stoiximan Super League

Η δύσκολη απόφαση για Μπουζούκη

Ιδιαίτερα σοβαρό αποδεικνύεται το πρόβλημα στους κοιλιακούς του Γιάννη Μπουζούκη, ο οποίος θα κληθεί να αποφασίσει μαζί με το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού αν θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Δύο δρόμους φαίνεται πως έχει ο Γιάννης Μπουζούκης όσον αφορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στους κοιλιακούς.

Ο νεαρός χαφ, όπως έγινε γνωστό, έχει το σύνδρομο κοιλιακών – προσαγωγών, ένα σοβαρό πρόβλημα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή για να μην υπάρξει νέα υποτροπή.

Ο Έλληνας μέσος ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα για κάποιες μέρες, με τις ενοχλήσεις να υποχωρούν και να κάνουν ξανά στη συνέχεια την εμφάνισή τους.

Τώρα ο Μπουζούκης φαίνεται πως βρίσκεται μπροστά σε μία δύσκολη απόφαση, αφού η μία επιλογή είναι να πάει συντηρητικά και η άλλη να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση και να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Για αυτό το λόγο ο νεαρός άσος πήρε άδεια από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας για να πάει να δει τους γονείς του, να ηρεμίσει και να σκεφτεί το καλύτερο για τον ίδιο.

Μάλιστα, υπάρχει η πληροφορία πως αν δεν προκύψουν οι ενοχλήσεις, τότε θα ταξιδέψει (σε αυτή την περίπτωση) στη Μπολόνια για να ζητήσει μία δεύτερη άποψη και μέχρι το Πάσχα θα έχει λάβει την απόφασή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x