Champions League

Μέσι: «Τυχερός στα δυο γκολ»

Στα δύο γκολ που πέτυχε αλλά και στην εμφάνιση των συμπαικτών του κόντρα Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ στάθηκε ο Αργεντίνος επιθετικός.

Θέμα τύχης ήταν τα δύο γκολ που πέτυχε ο Μέσι -τουλάχιστον σύμφωνα με τον ίδιο- στην χθεσινή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η αλήθεια είναι πως ήμουν λίγο τυχερός στο πρώτο γκολ, ώστε να στείλω την μπάλα εκεί ακριβώς που ήθελα. Το δεύτερο γκολ ήταν ακόμα πιο τυχερό, καθώς έγινε και το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Ευτυχώς ξεπεράσαμε τον προημιτελικό γύρο. Εδώ και μερικά χρόνια δεν τα καταφέρναμε, ωστόσο τώρα έχουμε φτάσει πολύ κοντά στο στόχο μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 31χρονος σούπερ σταρ.

Στη συνέχεια για την εμφάνιση των «μπλαουγκράνα» πρόσθεσε: «Σήμερα η εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο ήταν εκπληκτική. Στα πρώτα πέντε λεπτά δεν μπήκαμε καλά, ήμασταν ακόμα κρύοι και αγχωμένοι με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Πρέπει να το διορθώσουμε αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Στα πρώτα 5-10 λεπτά αν κάνεις κάτι λάθος μπορούν μετά να πάνε όλα στραβά και να χάσεις την πρόκριση. Αυτό πρέπει να το έχουμε υπόψη μας στα ημιτελικά είτε αντιμετωπίσουμε την Λίβερπουλ είτε την Πόρτο».

Επιμέλεια : Σταύρος Καραμαλάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x