Γερμανία

Για τον... τραυματισμό τελικά η συνέντευξη Τύπου του Νόιερ

Χωρίς τη μεγάλη είδηση όπως φημολογούταν από χθες κυμάνθηκε η συνέντευξη Τύπου του τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου, Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος απλά ήθελε να ενημερώσει για τον τραυματισμό του.

Ο Μάνουελ Νόιερ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο του στη Μπάγερν Μονάχου, με αποτέλεσμα χθες, όταν ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη Τύπου, οι φήμες περί αποχώρησής του το καλοκαίρι να αυξάνονται στο κατακόρυφο.

Παρόλα αυτά, όπως αποδείχθηκε, ο Γερμανός τερματοφύλακας, ήθελε απλά να ξεκαθαρίσει πως η κατάσταση του τραυματισμού του (θλάση στον προσαγωγό) δεν είναι τόσο σοβαρή όσο είχαν αφήσει να εννοηθεί κάποια δημοσιεύματα, ενώ δεν αναφέρθηκε ούτε στιγμή σε όσους τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μπάγερν, ή και την Εθνική ομάδα. «Υπήρχαν πολλά αιτήματα να μιλήσω και είμαι εδώ. Έχω έναν μυϊκό τραυματισμό, αλλά θα κάνω το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψω όσο νωρίτερα γίνεται.

Δε μπορώ να βάλω χρονοδιάγραμμα, αλλά πιστεύω πως σε ένα μήνα και στο ματς με την Λειψιά θα είμαι και πάλι έτοιμος. Ανυπομονώ να επιστρέψω γιατί θέλω να είμαι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει, να παραμείνουμε πάνω από τη Ντόρτμουντ στη βαθμολογία και να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου», τόνισε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x