Γερμανία

Μπάλακ: «Ο Μουρίνιο μπορεί να φέρει ξανά λάμψη στην Μπάγερν Μονάχου»

Ο πρώην μέσος της Μπάγερν, που δούλεψε με τον Μουρίνιο στην Τσέλσι, θεωρεί ότι ο Πορτογάλος μπορεί να ανεβάσει το πρεστίζ των Βαυαρών και της Μπουντεσλίγκα.

Λάμψη στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά και στην Μπουντεσλίγκα μπορεί να φέρει ο Ζοσέ Μουρίνιο, σύμφωνα με τον Μίκαελ Μπάλακ.

Ο 42χρονος πρώην άσος των Βαυαρών, που συνεργάστηκε με τον Πορτογάλο τεχνικό στο πέρασμά του από την Τσέλσι, σε δηλώσεις του στην Bild, θεωρεί ότι οι Γερμανοί πρωταθλητές χρειάζονται μία ανανέωση προκειμένου να προσελκύσουν τοπ κλάσης παίκτες.

«Αυτή τη στιγμή ο Νίκο Κόβατς είναι ο προπονητής και πρέπει να το σεβαστούμε. Κάνει καλή δουλειά, αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι κάποια στιγμή στο μέλλον ο Μουρίνιο θα μπορούσε να φέρει λάμψη στην Μπάγερν, αλλά και στην Μπουντεσλίγκα. Το είδαμε και με τον Πεπ που έδωσε τεράστια ώθηση στην ομάδα παρόλο που τελικά δεν κέρδισε το Champions League», είπε ο Μπάλακ που θεωρεί ότι προπονητές σαν τον «Special One» ανεβάζουν το πρεστίζ μιας ομάδας.

«Με έναν προπονητή σαν τον Μουρίνιο είναι ευκολότερο να αποκτήσεις τοπ παίκτες. Αυτή τη στιγμή η Μπουντεσλίγκα δεν έχει την ίδια ελκυστικότητα και παίκτες παγκοσμίου κλάσης όπως η Πρέμιερ Λιγκ», κατέληξε ο πρώην άσος των Τσέλσι και Μπάγερν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x