Stoiximan Super League

Ποιος θα απονείμει την Κυριακή το τρόπαιο του πρωταθλητή στον ΠΑΟΚ;

Ούτε ο Μπαταγιάννης θα μπορούσε, ούτε για τον Λυσάνδρου θα ήταν απλό να παραδώσει το τρόπαιο στο γήπεδο της Τούμπας. Η λύση, ωστόσο, βρέθηκε…

Όπως αποφασίστηκε την Τρίτη (17/4) στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, το τρόπαιο του πρωταθλητή θα «ταξιδέψει» την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας, και αν και εφόσον ο ΠΑΟΚ πάρει κόντρα στον Λεβαδειακό τον βαθμό που χρειάζεται για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο, τότε η απονομή τροπαίου θα γίνει επί τόπου μετά την λήξη του ματς.

Ένα ερώτημα που φαίνεται πως εξακολουθεί να πλανάται, είναι ποιος θα κάνει την απονομή, δηλαδή ποιος θα παραδώσει το τρόπαιο στον αρχηγό της ομάδας.

Αυτή η συζήτηση είχε ξεκινήσει όταν πρόεδρος στην Super League ήταν ακόμη ο Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο οποίος ως αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, θα είχε… μια δυσκολία να κάνει την απονομή.

Ωστόσο, από την συζήτηση είχε προκύψει συμφωνία μεταξύ του Μπαταγιάννη και του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, την απονομή να την κάνει ο τελευταίος ως μέλος του Δ.Σ. της Super League.

Στο χθεσινό συμβούλιο μπήκε πάλι το θέμα και η συμφωνία αυτή ουσιαστικά επικυρώθηκε, αφού δεν υπήρξε καμία αντίρρηση. Εξάλλου την δεδομένη χρονική στιγμή και με την ατμόσφαιρα τεταμένη, θα ήταν δύσκολο και για τον Μηνά Λυσάνδρου να κάνει την απονομή στην Τούμπα.

Άλλωστε, το να παραδώσει ο Μάκης Γκαγκάτσης το τρόπαιο, ήταν κάτι που, σύμφωνα με πληροφορίες, το ήθελε πάρα πολύ και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ. Και έτσι τελικά θα γίνει.

Άρης Ασβεστάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x