Βόλεϊ

Γ. Φιλίποφ στον ΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι να είναι το πρώτο κι όχι το τελευταίο τρόπαιο»

Άνοιξε η όρεξη του προπονητή του ΠΑΟΚ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Γιούρι Φιλίποφ θεωρεί πως η κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΠΑΟΚ μπορεί να του δώσει ώθηση για να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή Sports Club από την Ιεράπετρα, όπου διεξήχθη το Final Four, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον γιο του, Ντίμα.

Αναλυτικά, ο Γιούρι Φιλίποφ μίλησε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και τη Βαλεντίνα Νικολακοπούλου για:

-την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Ήταν κάτι ξεχωριστό αυτό το Κύπελλο. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά για τη μεγάλη νίκη, τη διοίκηση και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Εύχομαι το τρόπαιο αυτό να μην είναι το τελευταίο, αλλά το πρώτο για φέτος».

-το τι άλλαξε από τις 7 Απριλίου που ανέλαβε την ομάδα: «Τα παιδιά παίζουν με την καρδιά και την ψυχή τους. Αυτό ήθελα κι αυτό έγινε».

-τις απουσίες του Ολυμπιακού στον ημιτελικό: «Οι ελλείψεις του Ολυμπιακού είναι πρόβλημα του Ολυμπιακού. Εμείς κοιτάζαμε την ομάδα μας και θα ήμασταν έτοιμοι όποιον κι αν είχαμε απέναντί μας. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε».

-την αντίσταση του Ηρακλή στον τελικό: «Ο τελικός είναι… τελικός. Ο Ηρακλής δεν είχε να χάσει τίποτα, έπαιξε ελεύθερα και περίμενα πως θα είναι ανταγωνιστικός. Όμως οι παίκτες μου παρά τις δυσκολίες έδειξαν χαρακτήρα».

-το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κατακτήσει και το πρωτάθλημα: «Το Κύπελλο μάς δίνει ώθηση και την πίστη πως μπορούμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Πρώτα όμως θα πρέπει να αποκλείσουμε την Κηφισιά. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει αποδείξει πως μπορεί να σπάσει την έδρα του Ολυμπιακού. Το έχει ξανακάνει ο ΠΑΟΚ κι εύχομαι να το πετύχει και φέτος».

-τη συνεργασία με τον γιο του, Ντίμα: «Είναι κάτι ξεχωριστό, πρώτη φορά είμαστε στην ίδια ομάδα. Όμως και οι δυο μας μπορούμε να ξεχωρίζουμε την επαγγελματική σχέση με την οικογενειακή. Για μένα είναι ένας ακόμη παίκτης της ομάδας».

-το πώς βιώνει την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι το δεύτερο σπίτι μας. Περνάμε καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x