Champions League

Βαλβέρδε: «Έγινε ένα ματς σε υψηλό ρυθμό, κορυφαίος ο Μέσι»

Στην υψηλή ποιότητα που έβγαλαν στο τερέν οι δύο ομάδες στο «Καμπ Νου» στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μετά το 3-0 της Μπαρτσελόνα επί της Λίβερπουλ.

Ο Βάσκος τεχνικός των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως είναι ευτυχές το γεγονός πως προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, θεωρεί σημαντικό πλεονέκτημα το 3-0, όμως θα έχουν δύσκολο έργο στο «Ανφιλντ», θεωρεί πιθανό το τρεμπλ και χαρακτήρισε τον Λεονέλ Μέσι τον κορυφαίο όλων των εποχών.

Αναλυτικά: «Περίμενα ένα δύσκολο παιχνίδι με υψηλό ρυθμό και την μπάλα από τη μία περιοχή στην άλλη. Αυτό έγινε κιόλας, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ευτυχώς είχαμε το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Η Λίβερπουλ πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά ισορροπήσαμε και βρήκαμε άλλα δύο γκολ».

Για το 3-0: «Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Μας δίνει ένα δυνατό πλεονέκτημα, αλλά και πέρυσι με τη Ρόμα είχαμε πάει με διαφορά τριών γκολ. Είμαστε έτοιμοι να πάμε να υποφέρουμε στο "Άνφιλντ"».

Για την πιθανότητα του τρεμπλ: «Δεν το σκέφτομαι καθόλου. Είναι στο τσεπάκι μας μόνο το πρωτάθλημα, μπορούμε με το Copa να φτάσουμε στο νταμπλ και τώρα είμαστε ένα βήμα από τον τελικό του Champions League».

Για το αν ο Μέσι είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών: «Σίγουρα, εννοείται. Το ίδιο πιστεύουν όλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x