Κύπελλο Ελλάδας

Πασχαλάκης: «Δεν λέει τίποτα ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα, πρέπει να ματώσουμε για τη φανέλα»

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης στάθηκε στην πολύ καλή προετοιμασία του ΠΑΟΚ και επισήμανε πως το Κύπελλο θα πάει σε όποιον το θέλει περισσότερο!

Την δική του εκτίμηση για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ έκανε, στο πλαίσιο του… pregame ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV.

Με τον διεθνή γκολκίπερ να στέκεται στην πολύ καλή δουλειά που έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου για να προετοιμάσει εκείνον και τους υπόλοιπους παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά» αλλά και να αποκαλύπτει τη... συνταγή της επιτυχίας για την ομάδα του…

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πασχαλάκης:

«Έχουμε κάνει το δύο στα δύο μέχρι στιγμής και δουλεύουμε για το τρίτο. Θα πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Το τρίτο συνεχόμενο πρέπει να το κυνηγήσουμε. Είναι κρίμα να γίνονται τελικοί χωρίς κόσμο. Θα μοιάζει σαν παιχνίδι προετοιμασίας. Ο παίκτης βγαίνει στο γήπεδο και νιώθει τον παλμό. Με λυπεί ότι δεν θα είναι ο κόσμος μαζί μας, αλλά θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο να γυρίσουμε στην Θεσσαλονίκη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας.

Το πρωτάθλημα πέρασε, έχουμε τον επόμενο στόχο που είναι το Κύπελλο. Θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για το Κύπελλο και λείπουν κάποια πρόσωπα που δίνουν μεγάλη βαρύτητα την ομάδα, αλλά θα παίξουμε και για αυτούς. Η προετοιμασία ήταν σε τοπ επίπεδο, το ότι κερδίσαμε το πρωτάθλημα δεν λέει τίποτα.

Είναι ωραίο να βλέπεις αριθμούς και το τι έχεις κάνει, αλλά στον αγωνιστικό χώρο πρέπει να βγάζεις ότι έχεις και δεν έχεις, πρέπει να ματώσεις για τη φανέλα. Το τι θα γίνει στην συνέχεια δεν το γνωρίζει κανείς. Όποιος το θέλει περισσότερο θα το κερδίσει. Σε τέτοια ματς δεν παίζει ρόλο ούτε η τακτική, ούτε το πώς έχει εξελιχθεί η χρονιά, παίζεις για να πάρεις τον τίτλο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x