Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Υπάρχουν επαφές για Αραούχο, αλλά πρώτα να ξεκαθαρίσει του προπονητή»

Ο Γιώργος Τσακίρης τόνισε πως η ΑΕΚ το «παλεύει» για τον Αργεντινό φορ, αλλά όλα εξαρτώνται από το θέμα προπονητή που θα αποσαφηνιστεί άμεσα.

Η ΑΕΚ σχεδιάζει ήδη την επόμενη μέρα και στο πλάνο υπάρχει πάλι το όνομα του Σέρχιο Αραούχο, όπως τόνισε ο Γιώργος Τσακίρης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχουν επαφές για τον Αραούχο και ο ίδιος είναι πολύ θετικός στο να επιστρέψει. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά φέτος, γιατί η Λας Πάλμας δεν μπορεί να ζητά τα ίδια χρήματα με πέρσι, όταν είχε πάρει τον παίκτη πίσω ως πρωταθλητή και με παρουσία στο Europa League. Φέτος η Λας Πάλμας δεν πήγε καλά, όπως και ο Αραούχο, που είχε και κάποιους τραυματισμούς. Αν βρεθεί τρόπος να αποκτηθεί, η ΑΕΚ θέλει να έχει οψιόν αγοράς του», τόνισε.

Πάντως τόνισε πως όλα εξαρτώνται από το θέμα του προπονητή. «Τα μεταγραφικά θα τρέξουν αφού οριστικοποιηθεί το θέμα του προπονητή. Η συζήτηση για τον Χιμένεθ θα τελειώσει γρήγορα, δεν θα πάει μετά από αυτή την εβδομάδα, ενώ δεν προκύπτει θέμα μη εμπιστοσύνης στον Λυμπερόπουλο», είπε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x