Stoiximan Super League

Έγινε αυτό που ήθελε ο Μαρτίνς

Διαβάστε το άρθρο του Χριστόφορου Ευαγγελάτου για την παραμονή του Ζοζέ Σα στον Ολυμπιακό.

Όσοι γνωρίζουν καλά τον προπονητή του Ολυμπιακού είχαν να λένε για την ικανοποίηση του Πορτογάλου τεχνικού μετά την υπογραφή του συμβολαίου του Ζοσέ Σα με την ομάδα του Πειραιά.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων είχε θέσει ως άμεση προτεραιότητα την παραμονή του συμπατριώτη του στο μεγάλο λιμάνι, θεωρώντας κάτι παραπάνω από σημαντική την παρουσία του Σα στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στον 26χρονο πορτιέρε κι αυτό φάνηκε στην εξέλιξη της χρονιάς. Και είναι προφανές πως ο Μαρτίνς ήθελε πολύ την παραμονή του πρώην γκολκίπερ της Πόρτο γιατί θεωρεί ότι ο Σα ταιριάζει πολύ στον Ολυμπιακό.

Έγινε λοιπόν αυτό που ήθελε ο προπονητής των πειραιωτών, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «οκ» για να προχωρήσουν οι συνεργάτες του στην ολοκλήρωση της μεταγραφής από την Πόρτο.

Κι εδώ θα πρέπει να πούμε δυο λόγια γιατί έχει ενδιαφέρον να σταθούμε στα χρήματα που έδωσε ο Ολυμπιακός στην Πόρτο για να αγοράσει τον παίκτη.

Βάσει λοιπόν της συμφωνίας που είχαν κάνει οι δύο ομάδες το περασμένο καλοκαίρι, οι ερυθρόλευκοι έπρεπε να δώσουν τρία εκατ. ευρώ στην Πόρτο.

Και ο Ολυμπιακός πήρε την απόφαση να δώσει αυτά τα λεφτά για να ικανοποιήσει την απαίτηση του προπονητή του κι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, που φανερώνει τον τρόπο που θα πορευτούν οι ερυθρόλευκοι και στις επόμενες μεταγραφικές τους κινήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι η άποψη του Πορτογάλου τεχνικού έχει ιδιαίτερη βαρύτητα στην λήψη των αποφάσεων από την διοίκηση του Ολυμπιακού και η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά λοιπόν από το αίσιο τέλος στην υπόθεση του Ζοσέ Σα, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην απόκτηση στόπερ, με τις περιπτώσεις Ματιέ και Σκρτελ να παραμένουν στο προσκήνιο.

Για το τέλος αφήσαμε την ικανοποίηση και του Ζοσέ Σα με την παραμονή του στην ομάδα του Πειραιά. Κι έχει φυσικά και ο 26χρονος τερματοφύλακας πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος με την υπογραφή του συμβολαίου του στον Ολυμπιακό κι ένας από αυτούς φυσικά έχει να κάνει με τις εξαιρετικές ετήσιες απολαβές του.

Ο Σα είχε προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες αλλά ο Ολυμπιακός έκανε την υπέρβαση προσφέροντας ένα πολύ μεγάλο ποσό στον Πορτογάλο τερματοφύλακα. Ο Ζοσέ Σα είπε το ναι στην πρόταση του Ολυμπιακού και οι ερυθρόλευκοι έκλεισαν ένα σημαντικό θέμα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x