Γ' Εθνική

Στη Football League ο Διαγόρας

«Γλυκιά» ήττα με 2-1 στην παράταση γνώρισε ο Διαγόρας Ρόδου από την Καλαμάτα και πανηγύρισε άνοδο. Παράπονα από την ομάδα της Πελοποννήσου για τη διαιτησία.

Ο Διαγόρας εξασφάλισε άνοδο στη Football League μέσω των μπαράζ.

Η Καλαμάτα επικράτησε 2-1 στην παράταση της ομάδας της Ρόδου, που, ωστόσο πανηγύρισε το εισιτήριο για τη Football League, έχοντας νικήσει με 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση που έγινε στην έδρα της. Ως εκ τούτου, έγινε η τέταρτη ομάδα που σφράγισε εισιτήριο για τις επαγγελματικές κατηγορίες, με από Ιωνικό, ΠΟ Τριγλίας, και Θεσπρωτό.

Ο Γιόνδης άνοιξε το σκορ στο 47’ για τους γηπεδούχους και λίγο μετά αποβλήθηκε λόγω των πανηγυρισμών του, έπειτα από υπόδειξη του τέταρτου διαιτητή. Στο 53’ο Πέριτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά υπήρξε υπόδειξη για offside και παρέμεινε το 1-0. Ο Διαγόρας άγγιξε στο 90+5’ το 1-1, που θα του έδινε το εισιτήριο για τη Football League.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, με τον Μπουρλάκη να ισοφαρίζει στο 112’ με εκτέλεση φάουλ. Οι παίκτες των φιλοξενούμενων έδειξαν προς τον ουρανό, θέλοντας να αφιερώσουν στον πατέρα του Πέτρου Ρουτζιέρη, Γιάννη, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα έπειτα από καρδιακό επεισόδιο.

Η Καλαμάτα έμεινε με εννέα παίκτες στο 119’ με κόκκινη που δέχθηκε ο Κάρλος από τον Βάτσιο και λίγο μετά ο Μάρκοβιτς έκανε το 2-1 και «άναψε» κάπως η αναμέτρηση για λίγο.

Καλαμάτα (Χριστόπουλος): Κασωτάκης, Τσόπελας (84? Χίλγκεν), Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Ζαχαρόπουλος, Πέριτς, Πινδώνης (107? Αντωνιάδης), Γιόνδης, Μίνγκας (66? Κάρλος), Λαθύρης (76? Μάρκοβιτς).

Διαγόρας (Ρουτζιέρης): Σικαλιάς, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Γλύνος (99? Μπουρλάκης), Προβατίδης, Μπαξεβάνου, Μεντί, Πινιώτης (57? Ντουαλά), Δήμας (64? Καρπαθάκης), Γεωργίου.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
Βοηθοί: Οικονόμου- Καραθανάσης (Δυτ. Αττικής)
4ος: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)
Κίτρινες: Βοσκόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Φουάσης, Κασωτάκης – Γλύνος, Μεντί, Καρπαθάκης
Κόκκινη: 48? Γιόνδης, 119? Κάρλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x