Stoiximan Super League

Η μάχη της Κρήτης, μέρος πρώτο

Το πρώτο βήμα για τη Σούπερ Λίγκα της επόμενης σεζόν θέλουν να κάνουν απόψε ο Πλατανιάς και ο ΟΦΗ, στα κατάμεστα από κόσμο Περιβόλια.

Στα… συρτάρια έχουν περάσει οι κινήσεις αγάπης και αλληλοσεβασμού μεταξύ του Πλατανιά και του ΟΦΗ, καθώς απόψε θα διεξαχθεί το πρώτο παιχνίδι μπαράζ για την ομάδα που θα βρίσκεται στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν (21:30, ΕΡΤ Sports, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στο κατάμεστο γήπεδο των Περιβολίων οι δύο κρητικές ομάδες φιλοδοξούν να κάνουν το πρώτο βήμα για τα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου της επόμενης σεζόν.

Σίγουρα το φαβορί είναι η ομάδα του Ηρακλείου, όμως οι Χανιώτες θα ποντάρουν στο άγχος των φιλοξενούμενων και να επιδιώξουν να κάνουν την υπέρβαση.

Οι γηπεδούχοι θα ανακοινώσουν εντός της ημέρας την αποστολή τους, όμως ο Γιάννης Τάτσης φαίνεται πως έχει καταλήξει στους «εκλεκτούς» για το αρχικό σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γκοτ, ο οποίος μπροστά του στην άμυνα θα έχει τους Ρουσσάκη, Κόρτσαμ και Τσαμούρη, με τους Ποζατζίδη και Ουές σε ρόλο φουλ μπακ.

Την τριπλέτα στη μεσαία γραμμή θα αποτελέσουν οι Παπανικολάου, Μποσέτι και Νίλι. Στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Λουκίνας και Μπιανκόνι.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΟΦΗ θα παίξει με τους Στρέζο, Μπράουν, Παπάζογλου, Γιαννούλη, Κοροβέση, Νέιρα, Μεγιάδο, Βαζ, Φερέιρα, Ναμπί και Σασί.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Θανάσης Τζήλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νικολαΐδη και Μπουξμπάουμ και τέταρτο τον κ. Ζαχαριάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x