Ελλάδα

Παπαγιάννης: «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τη σειρά με τον Ολυμπιακό»

Απόλυτα έτοιμος είναι ο Παναθηναϊκός για τη σειρά με τον Ολυμπιακό, ασχέτως αν αυτή είναι στον… αέρα, σύμφωνα με τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Χαρούμενος που ξεκινά η σειρά των playoffs της Α1, έστω και με καθυστέρηση, είναι ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος τόνισε πως ο Παναθηναϊκός είναι απόλυτα έτοιμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το blog του Γιώργου Παπαγιάννη στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σας,

Έστω και με καθυστέρηση, η ώρα των πλέι οφ του πρωταθλήματος, εκεί όπου θα κριθεί ο τίτλος, έφτασε. Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο πρώτο παιχνίδι της μεταξύ μας σειράς.

Το γεγονός ότι έχουμε αρκετό καιρό να δώσουμε επίσημο ματς δεν είναι καλό, ωστόσο κάναμε πολύ δυνατές προπονήσεις, ενώ παίξαμε και ένα δυνατό φιλικό απέναντι στην ΑΕΚ. Εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι να παίξουμε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία αλλά και τη δυσκολία της σειράς με τον Ολυμπιακό. Δεδομένου πως κρίνεται στις δύο νίκες και όχι στις τρεις, όπως συμβαίνει στους τελικούς και στους ημιτελικούς, το πρώτο ματς είναι καθοριστικό.

Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις και ακολουθώντας το πλάνο του προπονητή μας να μπούμε δυνατά από την αρχή του αγώνα ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Γιώργος
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x