Δυο μέρες πριν από το τέλος των προπονήσεων και ο σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό προχωράει. Φυσικά, ακόμη είναι πολύ νωρίς για οτιδήποτε μεταγραφικό. Συνεπώς, κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ δεν πρόκειται να δούμε σύντομα. Οι «πράσινοι» δεν έχουν πίεση χρόνου για να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές, ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν και προέχουν άλλα.

Εντός των επομένων ημερών οι «πράσινοι» θα αρχίσουν να δίνουν χρήμα, προκειμένου να κλείσουν «τρύπες» που έχουν δημιουργηθεί και οφειλές που έχουν πάει πίσω. Θυμίζουμε ότι εκκρεμεί ακόμη μια ΑΜΚ μέχρι του ποσού των 5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα προκηρυχθεί στις αρχές Ιουνίου.

Ο Γιάννης Αλαφούζος είναι αυτός που θα βάλει τα χρήματα και οι πρώτες υποχρεώσεις έχουν να κάνουν με τη δόση Φεβρουαρίου η οποία εκκρεμεί στους ποδοσφαιριστές (60% που απομένει), αλλά και με τους υπαλλήλους της ΠΑΕ. Υπάρχουν εργαζόμενοι που είναι «μέσα» 4-6 μήνες και η πρόθεση της ομάδας είναι να πάρουν σύντομα τουλάχιστον τα μισά.

Οι επόμενες κινήσεις θα αφορούν ανανεώσεις και επεκτάσεις συμβολαίων, αλλά και λύση συνεργασίας με κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος ο οποίος θα κληθεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο αναμένεται να είναι ο νεαρός Βαγγέλης Θεοχάρης. Θα ακολουθήσουν κι άλλοι για επέκταση, όπως ο Κουρμπέλης, ο Μπουζούκης και ο Χατζηγιοβάνης.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ