NBA

Βγήκαν τα… μαχαίρια στους Λέικερς με Μάτζικ εναντίον Πελίνκα!

«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στον Μάτζικ Τζόνσον και τον Ρομπ Πελίνκα, με τον πρώτο να κατηγορεί τον δεύτερο για την απομάκρυνσή του από τους Λέικερς, κάνοντας λόγο για προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές!

Στα… χαρακώματα βρίσκονται οι Μάτζικ Τζόνσον και Ρομπ Πελίνκα.

Ο πρώην θρύλος των Λέικερς παραχώρησε συνέντευξη και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε για την απομάκρυνσή του από το πόστο του στην ομάδα του Λος Άντζελες, όπου κατηγόρησε ευθέως τον πρώην συνεργάτη του, κάνοντας λόγο για πισώπλατα… μαχαιρώματα.

«Εάν θέλετε να μιλήσουμε για προδοσία, τότε αποκλειστικά θα μιλήσουμε για τον Ρομπ (σ.σ. Πελίνκα). Αρκετοί άνθρωποι γύρω από την ομάδα μου είπαν πως ο Ρομπ έλεγε διάφορα για μένα. Και δεν μου αρέσει καθόλου να λέγονται πράγματα πίσω από την πλάτη μου», είπε σχετικά ο Μάτζικ Τζόνσον.

Τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη του στους Λέικερς κλήθηκε να σχολιάσει ο Ρομπ Πελίνκα, κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή Φρανκ Βόγκελ, με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Λος Άντζελες να απαντά:

«Μου προκαλούν μεγάλη έκπληξη όλα αυτά που άκουσα και είναι απογοητευτικά. Όμως, ανυπομονώ να μου δοθεί η ευκαιρία να κάτσω και να μιλήσω μαζί του, καθώς πολύ απλά δεν είναι αλήθεια όσα λέγονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x