Stoiximan Super League

Πουρσανίδης: «Όταν δε χάνεις την πίστη σου στο τέλος δικαιώνεσαι»

Στη μεγάλη δοκιμασία που πέρασε φέτος ο ΟΦΗ και στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να κερδίσει το δραματικό μπαράζ με τον Πλατανιά, στάθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, Ηλίας Πουρσανίδης.

Στα όσα πέρασε φέτος για να καταφέρει να εξασφαλίσει την σωτηρία, για τον δραματικό αγώνα με τον Πλατανιά, αλλά και στις σκέψεις που έκανε ο ίδιος και όλοι εκείνοι που ανέλαβαν την ομάδα το περασμένο φθινόπωρο, αναφέρθηκε ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ανέφερε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε αν θυμάται ποτέ να έχει κάνει τέτοιον πανηγυρισμό: «Ναι το έχω ξανακάνει, απλά είναι πίεση πολλών μηνών. Τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο. Ο Θεός δοκίμασε την πίστη μας απόψε, αν νιώθουμε πως μπορούμε να ανατρέψουμε τα πράγματα. Αυτό είναι το πιο θετικό που μπορούμε να κρατήσουμε. Ξέραμε τις αδυναμίες και τα προβλήματα όταν αναλάβαμε, όμως δεν χάσαμε ποτέ τον δρόμο μας. Ο Θεός μας δικαίωσε, σκέφτηκε να μας δοκιμάσει για ακόμα μια φορά» και πρόσθεσε: «Δοκιμάστηκε η πίστη στο πρότζεκτ, στο σήμα, στους παίκτες, στον συνάδελφό μας. Δεν ήμασταν καλοί, η πίεση ήταν μεγάλη, αλλά τελικά τα καταφέραμε. Δεν μας χρωστάει κανείς, αλλά όταν δεν χάνεις την πίστη σου, στο τέλος δικαιώνεσαι».

Αναφορικά με τον σχεδιασμό για τη νέα χρονιά τόνισε: «Χρειαζόμαστε μια μέρα να ηρεμήσουμε, όμως τα πλάνα έχουν ξεκινήσει. Σήμερα σφραγίστηκε μια έντονη συναισθηματική στιγμή που μας κάνει πιο δυνατούς. Με αυτή την πίστη θα τρέξουμε τον σχεδιασμό, που πλέον θα πάει πιο γρήγορα. Ευχαριστώ και τον κόσμο μας, που δεν έχασε την εμπιστοσύνη. Όταν υπάρχει ειλικρινής σχέση, τότε στο τέλος καταλαβαινόμαστε. Οι οπαδοί στήριξαν τα παιδιά κι αυτό δείχνει πως κάτι αλλάζει. Εγώ εδώ έπαιξα πριν 25 χρόνια, σε αυτό το διάστημα δεν υπήρχαν επιτυχίες, υπήρχε κόσμος που δεν πρόλαβε να ζήσει χαρές με αυτή την ομάδα. Αυτό φαίνεται να αλλάζει και πρώτα απ’ όλα στη στάση του κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x