Γερμανία

Τα βρήκε σκούρα στο μπαράζ και έμπλεξε η Στουτγκάρδη

Μπελάδες για τη Στουτγκάρδη στο μπαράζ ανόδου-παραμονής στη Bundesliga. Η ομάδα του Τάσου Δώνη, αναδείχθηκε ισόπαλη στην έδρα της 2-2 με την Ουνιόν Βερολίνου και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες.

Παρά το γεγονός ότι ήταν το φαβορί, η Στουτγκάρδη δυσκολεύτηκε στο μπαράζ ανόδου-παραμονής απέναντι στην Ουνιόν Βερολίνου, με το 2-2 να αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς, κάνοντας φυσικά την ομάδα του Βερολίνου να ελπίζει περισσότερο.

Η ομάδα του Τάσου Δώνη που αγωνίστηκε βασικός και τον οποίο παρακολούθησαν από κοντά ο πατέρας του και ο αδερφός του, παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε δύο φορές στο ματς, δεν μπόρεσε να κρατήσει το προβάδισμα και πλέον καλείται εκτός έδρας να δείξει ότι εκείνη είναι το φαβορί κόντρα στην ομάδα που προέρχεται από τη μικρότερη κατηγορία.

Στο 41ο λεπτό, ο Δώνης έκανε την κούρσα, σέρβιρε στον Γκέντνερ και εκείνος έκανε το 1-0, βάζοντας σε ρόλο οδηγού την Στουτγκάρδη. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι, έμειναν στους πανηγυρισμούς και λίγα λεπτά αργότερα πάγωσαν, αφού οι Βερολινέζοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Στο 44' ήταν η σειρά του Αμπντουλαχί να σκοράρει, κάνοντας το 1-1.

Οι γηπεδούχοι πάντως, μπήκαν πιο σοβαροί στο δεύτερο μέρος, με τον Γκόμεζ στο ξεκίνημα της επανάληψης να περνάει αλλαγή στη θέση του Ντίνταβι και δεν άργησε να κάνει το... καθήκον του.

Σε μια φάση που χρειάστηκε και τη βοήθεια της τύχης, ο Γκόμεζ έκανε την κατεβασιά, πλάσαρε, η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του αμυντικού της Ουνιόν που έβαλε την προβολή και κατέληξε στα δίχτυα, με την ομάδα του Τάσου Δώνη να παίρνει το προβάδισμα με 2-1, που της δίνει τον πρώτο λόγο για την παραμονή στην κατηγορία.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, ήταν αποφασισμένοι να μην τα παρατήσουν και να κοιτάξουν στα μάτια το φαβορί. Η απάντηση ήρθε στο 68ο λεπτό, με τον Φρίντριχ να νικάει τον Τσίλεργια το 2-2 που δίνει σοβαρές ελπίδες στην ομάδα του Φίσερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x