Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε Ρίστιτς η ΑΕΛ

Στην ΑΕΛ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Μποριβόγιε Ρίστιτς.

Ο Μποριβόγιε Ρίστιτς θα αποτελέσει τον δεύτερο τερματοφύλακα της ΑΕΛ την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση του διεθνούς Σέρβου γκολκίπερ για τα δύο επόμενα χρόνια, ώστε να αποτελέσει δίδυμο με τον Κρίστινσον.

Ο πρώην γκολκίπερ της Ραντνίσκι Νις αναδείχθηκε πορτιέρε της Σερβίας τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση για τα επόμενα δύο χρόνια του βασικού τερματοφύλακα της δευτεραθλήτριας Σερβίας Ραντνίσκι Νις, Ristic Borivoje.

Τόσο ο προπονητής μας, κ. Petric Gordan, όσο και όλοι στην ομάδα καλωσορίζουμε τον Borivoje Ristic. Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί με τον διεθνή τερματοφύλακά μας, Kristinsson Ogmundur, θα είναι ίσως το καλύτερο δίδυμο τερματοφυλάκων στην κατηγορία μας.

Ο Borivoje Ristic την τελευταία σεζόν στο πρωτάθλημα της Σερβίας έσπασε το ρεκόρ ανέπαφης εστίας, κρατώντας χωρίς γκολ την εστία του για 21 αγώνες και προτάθηκε από τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της Σερβίας, μαζί με τον τερματοφύλακα του Ερυθρού Αστέρα, ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς.

Ο Borivoje Ristic λατρεύει την Ελλάδα, η μητέρα του έχει γεννηθεί στη Βέροια και ο ίδιος είναι ιδιοκτήτης ξενοδοχείου στην παραλία της Κατερίνης, είναι παντρεμένος και έχει ένα γιο 13 μηνών.

Ο Borivoje Ristic είναι ήδη στη Λάρισα και αύριο το πρωί στις 11:00 θα γίνει η παρουσίασή του στα γραφεία της ομάδας μας».

O Ρίστιτς δήλωσε πως: "Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι στη Λάρισα, στην ΑΕΛ, στην ομάδα με το ένα πρωτάθλημα και τα δύο Κύπελλα. Γνωρίζω τα πάντα για την ομάδα της ΑΕΛ και την πόλη της Λάρισας και θα δώσω μία υπόσχεση στον κόσμο της, ότι θα κάνω ότι το καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους της.

Θέλω να ευχαριστήσω τον ιδιοκτήτη, κ. Αλέξη Κούγια, για τον οποίο όλοι μου μίλησαν με τα καλύτερα λόγια, και τον προπονητή κ. Petric Gordan, για την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ στην ΑΕΛ".

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x