Πόλο

Έγραψε ιστορία ο Απόλλων, για πρώτη φορά στο Champions League!

Ιστορική ημέρα για το τμήμα πόλο του Απόλλωνα Σμύρνης καθώς επικράτησε 9-5 του Εθνικού, τερμάτισε στην τρίτη θέση και εξασφάλισε για πρώτη φορά την συμμετοχή του στο Champions League!

Ιστορικές μέρες ζούνε στον Απόλλωνα Σμύρνης!

Η... αμφίβια Ταξιαρχία επικράτησε πολύ εύκολα με 9-5 του Εθνικού Πειραιώς στον τρίτο μικρό τελικό, έκανε το 2-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και κατέκτησε την τρίτη θέση. Κάτι που σημαίνει πως ο Απόλλων Σμύρνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Champions League, όχι μόνο στο πόλο αλλά και σε οποιοδήποτε άθλημα στην ιστορία του συλλόγου!

Μάλιστα, έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία αυτό που πέτυχε ο Απόλλων καθώς έχει μόλις πέντε χρόνια που έχει δημιουργηθεί το τμημα πόλο του συλλόγου!

Το παιχνίδι είχε αρκετές αποβολές με αντικατάσταση (Γαλανίδης, Μπεριστιάνος, Φώσκολος), προπονητών (Κουντουδιός, Μίσιτς) ενώ ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Κατρουζανάκης είδε το ματς από την εξέδρα αφού ήταν τιμωρημένος από τον προηγούμενο αγώνα.

Τα οχτάλεπτα: 2-0, 1-1, 4-1, 2-3

Απόλλων Σμύρνης: Γαλανίδης, Ραμίρεζ, Μητρόπουλος, Σαρτζετάκης, Μοσκόφ 2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 3, Παπαδόπουλος Γεώργ. 2, Μαυρωτάς Λ., Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης Δ., Γραμματικός 1, Αλαμάνος, Κουμής, Γιαννουρής, Ξανθόπουλος

Εθνικός: Καραμπέτσος, Τζώρτζης, Θαλασσινός, Τεσάνοβιτς, Καλαϊτζής 1, Λιαπάκης 1, Παπαδόγκωνας 2, Καραβιώτης, Φώσκολος, Μπεριστιάνος, Ματθαίου, Βαλλιανάτος, Σπηλιόπουλος, Πρωτοψάλτης 1, Ξυλούρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x