Stoiximan Super League

Ζήτησε ξανά Φακούντο ο Μαρτίνς

Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τελειώνει με τις υποθέσεις Μπρούνο, Μπεργκ και Σεμέδο.

Τον Φακούντο Φερέιρα ζήτησε ξανά ο Πέδρο Μαρτίνς από τη διοίκηση του Ολυμπιακού, όπως γράφει σήμερα ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή».

Η περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού είχε απασχολήσει έντονα τους Πειραιώτες τον περασμένο Ιανουάριο και ο προπονητής της ομάδας έχει ενημερωθεί πως παραχωρείται από την Εσπανιόλ, πέντε μήνες μετά την αγορά του από την Μπενφίκα.

Ο Μαρτίνς θεωρεί πως ο 28χρονος φορ είναι πάρα πολύ καλή λύση για την «ερυθρόλευκη» επίθεση και πιστεύει ιδιαίτερα στην περίπτωσή του.

Ωστόσο, υπάρχει ένα περίεργο καθεστώς στην υπόθεση του Φακούντο, ο οποίος ανήκει στην Μπενφίκα μέχρι το 2022 και έχει παραχωρηθεί ως δανεικός στους Καταλανούς μέχρι το 2020. Μάλιστα, στη συμφωνία υπάρχει ρήτρα 8 εκατ. ευρώ, αλλά δεν υπολογίζεται από τον καταλανικό σύλλογο.

Κάποιοι αισιόδοξοι εκτιμούν ότι μπορεί να γίνει η «δουλειά» με την Μπενφίκα, με την οποία υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις και έχουν υπάρξει πολλά «πάρε-δώσε» τα προηγούμενα χρόνια.

Εν τω μεταξύ, ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του Μάρκους Μπεργκ. Από τη στιγμή που δεν προχωράει του Σουηδού στράικερ, δεν σημαίνει πως έχει κλείσει αρνητικά. Πάντως, η σύζυγος του πρώην άσου του Παναθηναϊκού θέλει πολύ να επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου διατηρούν σπίτι και ο διεθνής άσος φαίνεται πως το συζητάει με λίγα παραπάνω χρήματα.

Από εκεί και πέρα, στην τελική ευθεία μπαίνουν οι συζητήσεις του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Μπρούνο. Από τη στιγμή που τα βρουν οι Πειραιώτες με την Λασκ Λιντς, για ένα ποσό πάνω από τις 300.000 που ήθελε από τον Ατρόμητο για την παραχώρησή του, τότε θεωρείται πως αργά ή γρήγορα θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Τέλος, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό περιμένουν την απάντηση του Ρούμπεν Σεμέδο στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, αφού φαίνεται πως η Βιγιαρεάλ δεν θα αποτελέσει εμπόδιο στην επιθυμία της απόκτησής του. Ο Πορτογάλος στόπερ φέρεται να έχει ζητήσει λίγο χρόνο για να απαντήσει στον Μαρτίνς, παρότι εκτιμάει πολύ την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του και την θέλησή του να συνεργαστούν στην Ελλάδα.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x