Stoiximan Super League

«Αλλάζει» και το προπονητικό κέντρο η διοίκηση του Άρη

Νέα βελτιωτικά έργα θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο του Άρη, όπως αποφάσισαν οι κ.κ. Καρυπίδης, Διαμαντόπουλος και Παντελίδης.

Μία μεγάλη συζήτηση είχαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι Θοδωρίδης Καρυπίδης, Ντίνος Διαμαντόπουλος και Σάββας Παντελίδης για την επόμενη σεζόν στον Άρη.

Εκτός από μεταγραφικά ζητήματα, στη σύσκεψη κορυφής στην «κίτρινη» ΠΑΕ έγινε κουβέντα και για το προπονητικό κέντρο του συλλόγου.

Εκείνο που αποφασίστηκε ήταν η δημιουργία ενός νέου σύγχρονου ιατρικού κέντρου στο «σπίτι» της ομάδας, με την αγορά μηχανημάτων και την έλευση ανάλογου προσωπικού.

Το επόμενο αφορά στους αγωνιστικούς χώρους στο Νέο Ρύσιο, καθώς αποφασίστηκε το ξήλωμα του χόρτου και στα δυο γήπεδα στο αθλητικό κέντρο των «κίτρινων» και η αντικατάσταση με νέο χλοοτάπητα.

Είναι ξεκάθαρο πως ο πήχης φέτος έχει μπει ψηλά στον Άρη, ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, να επιστρέψει στους ομίλους του Europa League και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x