Stoiximan Super League

Φουλάρει μεταγραφικά η ΑΕΚ, βασικός στόχος ο Ζεράλδες

Τρέχει το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΚ με τον Μιγκέλ Καρντόσο να έχει διαδοχικές επαφές με Μελισσανίδη και Λυμπερόπουλο.

Μετά την άφιξη και τις συστάσεις, ο Μιγκέλ Καρντόσο σηκώνει μανίκια. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε χθες, πριν και μετά την παρουσίασή του, συνεργασία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον Νίκο Λυμπερόπουλο και σε πρώτο πλάνο έχει πλέον μπει η ενίσχυση της ομάδας.

Βασικός στόχος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής είναι, σύμφωνα με τη Live Sport αλλά όπως επιβεβαιώνεται και από την Πορτογαλία, ο Ζεράλδες. Ο 24χρονος μέσος, που αγωνίζεται ως κεντρικό χαφ ή και ως δεκάρι, είχε συνεργαστεί στη Ρίο Άβε με τον Καρντόσο μετρώντας 38 συμμετοχές. Φέτος είχε μόλις 3 εμφανίσεις με τη Σπόρτινγκ, που φαίνεται ότι δεν τον υπολογίζει και τον δεσμεύει με συμβόλαιο ως το 2021. Η «Ένωση» αναμένεται να κάνει άμεσα κρούση για τον Πορτογάλο άσο.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που εξετάζονται ανά θέση. Πέραν του Σεμπάστιαν Χολμέν, που περιμένει την ΑΕΚ, για το κέντρο της άμυνας βρίσκεται στα υπόψη ο Νέλσον Μοντέ, που μένει ελεύθερος από τη Ρίο Άβε έχοντας φέτος 16 συμμετοχές (έχασε πολλά ματς λόγω αρθροσκόπησης).

Σε ό,τι αφορά τη θέση του δεξιού μπακ, στη λίστα της «Ένωσης» υπάρχει το όνομα του Ροντρίγκο Σοάρες, του 26χρονου Βραζιλιάνου που είχε 41 συμμετοχές, 4 γκολ και 9 ασίστ, ενώ μένει ελεύθερος. Για τη θέση του εξτρέμ, ο Σαμουέλ Γκραντσίρ, ο 22χρονος Γάλλος της Μονακό θεωρείται μια εξαιρετική λύση με προοπτική εξέλιξης. Σε μια πρώτη κρούση στους Μονεγάσκους για δανεισμό του δεν υπήρξε ανταπόκριση. Φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν παίζοντας δανεικός στη Στρασμπούρ. Για τα εξτρέμ εξετάζονται ακόμη οι Ρούμπεν Ριμπέιρο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πατρίκ Τουμάσι της Αλαβές.

Μιγκέλ Καρντόσο και Νίκος Λυμπερόπουλος θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και εκτιμάται πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχουν μπει προτεραιότητες για να περάσουμε στις επαφές για την υλοποίηση των προσθηκών που έχουν ζητηθεί.

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Σον πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Τότεναμ & Σαλάχ πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Λίβερπουλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x