NBA

Η συγκινητική αφιέρωση του Σιάκαμ στον εκλιπόντα πατέρα του

Ο Πασκάλ Σιάκαμ αφιέρωσε την εμφάνισή του στον πρώτο τελικό στον πατέρα του.

Μπορεί πλέον να διαπρέπει στο ΝΒΑ, αλλά ο Πασκάλ Σιάκαμ πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια. Γεννημένος στο Καμερούν, έφυγε στα 16 του για τις ΗΠΑ ψάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον, αλλά τέσσερα χρόνια μετά ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο στην πατρίδα του και ο ίδιος δεν μπορούσε να πάει στην κηδεία του λόγω ενός προβλήματος στην έκδοση βίζας. Λίγο μετά τους 32 πόντους του στο 1-0 των Ράπτορς επί των Γουόριορς, ο 25χρονος φόργουορντ αφιέρωσε την επιτυχία του στον εκλιπόντα.

«Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Περάσαμε πολλά με τον θάνατο του πατέρα μου. Ήθελε πολύ να τα καταφέρω και το ότι τα κατάφερα το κάνει όλο αυτό ιδιαίτερο. Εγώ είμαι απλά πολύ χαρούμενος που έβαλα ξανά την οικογένειά μου στο χάρτη κάνοντας πραγματικότητα τα δικά μου, αλλά και τα δικά της όνειρα. Όλο αυτό που συμβαίνει για μένα είναι μεγαλύτερο από το μπάσκετ. Είναι σαν να έχω έναν ανώτερο σκοπό», τόνισε.

Τελικός Τσάμπιονς Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Σον πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Τότεναμ & Σαλάχ πρώτο σκόρερ και πρωταθλήτρια Λίβερπουλ! *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x