Πόλο

Στα ημιτελικά με σούπερ άμυνα ο Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός νίκησε 8-7 τη Μπρέσια και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Final 8 του Champions League πόλο ανδρών, που διεξάγεται στο Αννόβερο.

Είναι ο πρωταθλητής Ευρώπης και θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα του. Αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στο Final 8 του Champions League πόλο ανδρών, που διεξάγεται στο Αννόβερο και το πρώτο εμπόδιο ξεπεράστηκε. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 8-7 τη Μπρέσια στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό και προκρίθηκαν στα ημιτελικά.

Αντίπαλος του Ολυμπιακού στον δρόμο για τον τελικό θα είναι η Προ Ρέκο (7/6, 20:00), που θεωρείται και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Οι δύο ομάδες είχαν μονομαχήσει πέρσι στον τελικό της διοργάνωσης με τους Πειραιώτες να παίρνουν την κούπα μέσα στη Γένοβα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι «ερυθρόλευκοι», που είχαν μεγάλο όπλο την άμυνα και τον τερματοφύλακα Πάβιτς σε μεγάλη βραδιά, πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και κατάφερε να το διατηρήσει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι και επιθετικά, καθώς προηγήθηκαν 6-3, αλλά στα άλλα δύο οχτάλεπτα, δεν συνέβη το ίδιο. Η ιταλική ομάδα κατάφερε να μειώσει δύο φορές στο ένα γκολ, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα, ο Γιόσιπ Πάβιτς έκανε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Ρίτσο, κρατώντας την τεράστια νίκη για την ομάδα του.

Τα οχτάλεπτα: 2-1, 4-2, 0-1, 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Κάκκαρης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς 1, Ζερδεβάς.

ΜΠΡΕΣΙΑ: Λούντζο, Γκαρόζο, Πρεσιούτι Κ 3, Φιλιόλι, Γκάλο, Ρίτσο, Μούσλιμ 1, Νόρα, Πρεσιουτι Ν, 1 Μπερτόλι 1, Γιάνοβιτς, Βούκσεβιτς 1, Μπορέτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x