Stoiximan Super League

Τα δεδομένα για Ινσούα και η πρόταση σε Εμμανουηλίδη

Μόνο απλή δεν είναι η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Εμανουέλ Ινσούα στον Παναθηναϊκό – Πρόταση και σε Εμμανουηλίδη

Εδώ και μέρες έχει γνωστοποιηθεί από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό η προσπάθειά του να ανανεώσει συμβόλαια παικτών τα οποία ολοκληρώνονται μέχρι το 2020 και μεταξύ αυτών των περιπτώσεων είναι και αυτή του Εμανουέλ Ινσούα.

Ο Αργεντινός μπακ δεν ήταν μόνο από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού τη φετινή σεζόν, αλλά γενικότερα στο πρωτάθλημα και έχει ήδη λάβει την προσφορά του «τριφυλλιού» μέσω φυσικά του Νίκου Νταμπίζα.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα θετικός να παραμείνει, αλλά υπάρχουν κάποιες ανησυχίες από μέρος του, τις οποίες ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας προσπαθεί να τις κάμψει. Αυτές έχουν να κάνουν με τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί για την καταβολή των μισθών, με τον Αργεντινό να ανησυχεί για αυτό το ζήτημα.

Ωστόσο, ο Νίκος Νταμπίζας προσπαθεί με το νέο συμβόλαιο να αυξήσει και τη ρήτρα που υπάρχει και αυτή τη στιγμή είναι στα 2 εκατ. Ευρώ, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις, πρόταση έχει κατατεθεί και στον Δημήτρη Εμμανουηλίδη,προκειμένου αν κάποια στιγμή κατατεθεί πρόταση για την απόκτησή του, το «τριφύλλι» να έχει ισχυρή διαπραγματευτική θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x